İsrail Konsolosluğu'na kırmızı boyalı tepki

İsrail Konsolosluğu'na kırmızı boyalı tepki

Savaş karşıtı organizasyonu 'World Beyond War', İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösterdi. Aktivistler, Kanada'da bulunan İsrail Konsolosluğu'nun merdivenlerine kırmızı boya döktü.

İsrail'in abluka altındaki Gazze'ye yönelik saldırılarına dünyanın dört bir yanından tepkiler gelmeye devam ediyor. Aralarında Yahudilerin de bulunduğu savaş karşıtı organizasyon World Beyond War’ın (WBW) Kanada şubesindeki üyeleri, ülkenin üç büyük kentinden biri olan Toronto'daki İsrail Konsolosluğu’nun girişinde bulunan merdivenleri kırmızıya boyadı.

"İSRAİL'İN KANLA YÜZLEŞMESİNİ İSTİYORUZ"

İsrail'in Gazze'deki sivillere yönelik saldırılarını en şiddetli şekilde kınadıklarını ifade eden organizasyonun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "İsrail’in acımasız işgalinin şiddetini Toronto’daki konsolosluğunda görünür hale getiriyoruz. İsrail devlet dairelerine girip çıkan kişilerin, İsrail’in neden olduğu kanla yüzleşmesini istiyoruz" ifadelerine yer verildi.

kanada-israil.jpg

YAHUDİLER DE PROTESTOYA DESTEK VERDİ

WBW Kanada, İsrail'e yönelik kırmızı boyalı protestoya Yahudilerin de katıldığını söyledi. WBW Kanada tarafından yapılan paylaşımda, "Toronto'daki İsrail konsolosluğunun merdivenleri, Yahudi toplumu üyeleri ve diğer aktivistler İsrail'in Gazze'deki 66'sı çocuk 200'den fazla Filistinlinin ölümüne yol açan şiddetini kınadığı için bugün kırmızıya boyandı" denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN