Filistin'i destekleyen Bella Hadid'e İsrail'den tepki: Yazıklar olsun

Filistin'i destekleyen Bella Hadid'e İsrail'den tepki: Yazıklar olsun

Filistin kökenli olan ünlü model Bella Hadid'in İsrail'in Doğu Kudüs ve Gazze'deki saldırılarına tepki göstermek için sokağa çıkmasının ardından İsrail'in tepkisiyle karşı karşıya kaldı. İsrail tarafından yapılan açıklamada, “Bella Hadid gibi ünlüler Yahudi devletini yok etmeye destek veriyorlar. Yazıklar olsun" ifadeleri yer aldı.

ABD'nin New York kentinde Filistin'e destek için düzenlenen protestoya katılan Filistin asıllı model Bella Hadid'e İsrail'in resmi Twitter hesabından tepki gösterildi. Tepkide "Bella Hadid gibi ünlüler Yahudileri denize dökmeye destek verirken, Yahudi devletinin ortadan kaldırılmasını savunmuş oluyor. Yazıklar olsun sana" ifadelerine yer verildi.

"FİLİSTİN ÖZGÜR OLANA KADAR ÖZGÜR FİLİSTİN!" 

Model Bella Hadid, dün New York'ta İsrail'in Gazze'deki saldırıları üzerine düzenlenen Filistinlilere destek yürüyüşe katıldı. Hadid, sosyal medya hesaplarından "Filistin özgür olana kadar Özgür Filistin!" mesajıyla paylaştı.

b1.jpg

'YAZIKLAR OLSUN SANA'

Hadid'in paylaşımlarının ardından İsrail resmi Twitter hesabından ünlü modele tepki gösteren bir paylaşım yapıldı. Mesajda şu ifadeler yer aldı: "Bella Hadid gibi ünlüler, Yahudileri denize dökmeye destek verirken, Yahudi devletini ortadan kaldırılmasını savunmuş oluyor. Bu bir İsrail-Filistin meselesi olmamalı. Bu bir insanlık meselesi. Yazıklar olsun sana. 

b2.jpg

Bilmeyenleriniz için, 'Nehirden denize, Filistin özgür olacak' sloganı, İsrail'in ortadan kaldırılmasını savunanlar tarafından kullanılır." 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN