Klozetin deliğinden birden fırladı! Genç adamın hazin sonu: 1,5 metrelik yılan cinsel organını ısırdı

Klozetin deliğinden birden fırladı! Genç adamın hazin sonu: 1,5 metrelik yılan cinsel organını ısırdı

Tuvalete giden adam başına geleceklerden habersiz bir şekilde bekliyordu. Klozetin içerisinden çıkan dev yılan cinsel organına saldırdı. Büyük bir travma atlatan 18 yaşındaki genç, cinsel organında hissettiği büyük bir acıyla dışarıya fırladı. Olay karşısındaki şok geçirdi. İşte tüm detaylar...

Tuvalete çıkan 18 yaşındaki genç klozete oturduğu esnada hayatının şokunu yaşadı. Klozetin içerisinde yer alan yılan, gencim cinsel organına saldırdı. Cinsel organında hissettiği acıyla tuvaletin dışına fırlayan gençte büyük bir travma meydana geldi.

CİNSEL ORGANINA YILAN SALDIRDI

Yılan saldırısının ardından korkuyla kaçan 178 yaşındaki genç kanlar içerisinde kaldı. Klozete dönüp baktığında içerisinde bir yılanın olduğunu gördü. Boyu yaklaşık olarak bir buçuk metre büyüklüğündeki yılan tüm dünyanın kabusu oldu. Yaraları tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırılan genç adama 3 dikiş atıldı.

Tayland'da meydana gelen olayda Siraphop Masukarat isimli genç, Bang Yai Hastanesi'ne kaldırıldı. Yılandan bir bakteri bulaşması durumunu göz önünde bulundurarak antibiyotik tedavisi kullanıldı.

2.jpg

TAYLANDLI GENÇTEN AÇIKLAMA

Cinsel organına yılan saldıran gençten açıklamalar geldi. Tuvalet ihtiyacını gidermek için oturduğu klozette ani bir acıyla kalktığını paylaştı. Klozetin içerisinde yılan gördüğünü belirterek, çok büyük olmasa da çok can yakıcı olduğunu söyledi. Kısa zamanda sağlığına kavuşmayı dilediğini paylaştı.

TÜM DÜNYAYA YENİ BİR TRAVMA

Sosyal medyada viral olan olayın ardından yapılan yorumlara göre bu olay sadece Taylandlı genci değil tüm dünyayı etkiledi. Klozete oturmadan önce oldukça dikkatli olunması gerektiği paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcılarından gelen yorumlarda ise, "Bir daha klozete oturmayacağım!" ve "Başıma gelmesinden en çok korktuğum şey bu..." ifadeleri dikkat çekti.

e965e25f996e4893.webp5e404045043cf69b.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN