Korku filmi değil gerçek! O canavar 50 bin yıl sonra yeniden uyandı! Kıyamet alameti gibi gelişme...

Korku filmi değil gerçek! O canavar 50 bin yıl sonra yeniden uyandı! Kıyamet alameti gibi gelişme...

Korku filmini andıran bir gerçek yaşanıyor! O canavar 50 bin yıl sonra yeniden uyandı! Uzman isim uyardı! Kıyamet alameti gibi gelişme... 50 bin yıl önceki canavarla yeniden mücadele etmek zorunda kalabiliriz!

Fransız virolog Jean-Michel Claverie'in son çalışmaları, Sibirya'nın eriyen permafrostunun eski salgınları yeniden hayata döndürebileceği endişelerini artırıyor.

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİN OLUŞTURDUĞU RİSK: ZOMBİ VİRÜSLER

f8ebvwoxyaasgrs.jpg

Kolyma Nehri'nin sivrisineklerle dolu çamurlu sahillerinde gerçekleştirdiği iki haftalık araştırma kampı, sıradan iş gezilerinden çok daha fazlasını taşıyor. Claverie, bu fedakarlığı yaparak iklim değişikliğinin halk sağlığı için oluşturduğu bir diğer tehlike olan "zombi virüsleri" konusundaki gerçeği ortaya koymaya kararlı.

50 BİN YIL ÖNCESİNE DAYANAN DEV VİRÜSLER

Claverie'nin keşifleri, binlerce yıl boyunca donmuş olan toprakların çözülmesinin, korkunç bir gerçeği gün yüzüne çıkarıyor. 73 yaşındaki Claverie, Sibirya permafrostunun derinliklerinde bulunan, neredeyse 50.000 yıl öncesine dayanan "dev" virüsleri de içeren virüsleri on yıldan fazla bir süredir araştırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN