Korkudan altına altına kaçıracaktı! Dev kobrayı titreye titreye kameraya aldı: Herkes bu gerçek olamaz dedi

Dünyanın farklı yerlerinden çekilen görüntüler sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Hindistan'da çekilen görüntüler ise herkesin ağzını açık bıraktı. Orman koruyuculuğu yapan adamın 3 metre uzunluğundaki kobra yılanının dikey olarak durduğu anları sosyal medyada yayınlaması dünyayı ayağa kaldırdı. Korkudan altına kaçıracaktı. Dev kobrayı eli titreye titreye kayda aldı. İşte o görüntüler...

Hindistan'da bir orman koruyucusu tarafından çekilen görüntüler sosyal medyada viral oldu. Dev kobayı eli titreye titreye kayda aldı. Görenlerin ağzı açık kaldı. Kimse gördüklerine inanamadı! Böyle bir şey yok.

TİTREYE TİTREYE KAYDA ALDI

Sosyal medyada gündem olan videoda 3 metre uzunluğundaki kobranın dik durduğu anlar kaydedildi. Orman görevlisi Susanta Nanda paylaştığı videoya, "Kral kobra kelimenin tam anlamıyla ayağa kalkabilir ve yetişkin bir kişinin gözünün içine bakabilir. Bir tehlike ile karşılaştığında, vücudunun üçte birini yerden kaldırabilirler" notunu düştü.

İZLEYENLER GÖZLERİNE İNANAMADI

Videoyu izleyen sosyal medya kullanıcıları ise gördüklerine inanamadı. Herkes bu gerçek olamaz yorumunda bulunurken video kısa sürede milyonlarca kez izlendi.

hghghg-25.jpg

National Geographic'e göre bir kobra yılanı, 3 bin 600 cm uzunluğa ve 10 kilogram ağırlığına ulaşabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN