NATO Dışişleri Bakanları olağanüstü toplandı

NATO Dışişleri Bakanları olağanüstü toplandı

Brüksel'de düzenlenen NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı video konferans yöntemiyle başladı. Rusya ile Ukrayna arasındaki duruma ilişkin olağanüstü yapılan toplantıya NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg başkanlık etti.

Rusya ile Ukrayna arasındaki iplerin iyice gerilmesiyle, bu duruma ilişkin bir olağanüstü NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı yapılması kararlaştırılmıştı. Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg başkanlık ettiği toplantı, video konferans yöntemiyle başladı.

Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katıldığı toplantı öncesinde bakanlık, şu açıklamayı yapmıştı:

"Sayın Bakanımız 7 Ocak 2022 tarihinde video telekonferans (VTC) yöntemiyle gerçekleştirilecek olağanüstü NATO Dışişleri Bakanları Toplantısına iştirak edecektir. Toplantıda son dönemde yaşanmakta olan gelişmeler ışığında Avrupa güvenliğini ilgilendiren meselelerin ele alınması öngörülmektedir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN