O firma çocuk yapan çalışanına 75 bin dolar verecek! Çocuk sınırı yok: Her çocuk için ödeme yapılacak

O firma çocuk yapan çalışanına 75 bin dolar verecek! Çocuk sınırı yok: Her çocuk için ödeme yapılacak

O firma nüfus krizine çözüm bulmak için çocuk yapan çalışanlarına 75 bin dolar vereceğini, ekonomik sebeplerle çocuk yapmayanlara destek sağlandığını açıkladı. Her çocuk için ayrı ayrı ödeme yapılacak. Bu hareketiyle herkesin çalışmak istediği şirket oldu...

Güney Kore'nin doğum oranındaki düşüşe karşı önemli bir adım atılıyor. Seul merkezli inşaat firması Booyoung Group, ülkenin nüfus krizine çözüm bulmak için milyonlarca dolarlık bir teşvik programı başlatıyor. Şirket, her bir çalışanının bebek sahibi olduğunda 100 milyon Kore wonu (yaklaşık 75 bin dolar) ödeyecek.

HER ÇOCUK İÇİN 75 BİN DOLAR ÖDENECEK

Çocuk yapan çiftlere her çocuk için 75 bin dolar ödenecek

Yapılan basın açıklamasında, bu teşvik programından tüm çalışanların faydalanabileceği ve çocuk sayısında bir sınır olmadığı belirtildi.

Booyoung Grubu Başkanı Lee Joong-keun, şirketin çocuk yetiştirmenin mali yükünü hafifletmeye yardımcı olmak için bu doğrudan mali destek sağladığını vurguladı. Ayrıca, düzenlenen bir şirket etkinliğinde, hükümetin inşaat için arazi sağlaması durumunda, üç bebeği olan çalışanlara 300 milyon Kore wonu (yaklaşık 250 bin dolar) nakit veya bir konut arasında seçim yapma seçeneği sunulacağı da açıklandı.

Lee, şirketin ülkenin geleceğine katkıda bulunma isteğini belirterek "Umarım doğumları teşvik etmeye ve ülkenin geleceğiyle ilgili endişelere katkıda bulunan bir şirket olarak tanınırız" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN