Ekonomik kriz Nihat Hatipoğlu'nu da vurdu! Yüksek fiyatlara sert tepki gösterdi: Ne bereket kaldı ne huzur

Ekonomik kriz Nihat Hatipoğlu'nu da vurdu! Yüksek fiyatlara sert tepki gösterdi: Ne bereket kaldı ne huzur

Türkiye'de artan enflasyon hem gıda fiyatlarını vurmuş durumda hem de üretimi durdurmuş hale getirdi. Her geçen gün fiyatlar hızla artarken vatandaşlar evine sebze ve meyve götüremeyecek hale geldi. Bu kriz yediden yetmişe herkes tarafından ciddi bir şekilde hissedilirken dikkat çeken bir tepki geldi. Yaşanan hayat pahalılığına tepki gösteren ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, açtı ağzını yumdu gözünü. Yüksek fiyatlara sert tepki gösterdi. Ne bereket kaldı ne huzur!

Uygulanan ekonomik politika ile Türkiye büyük bir hiçliğin ortasına bırakılırken ekonomik kriz tüm kesimi sert şekilde etkilemiş durumda. Özellikle yaşanan gıda enflasyonu vatandaşları zor durumda bırakırken ünlü isimlerden tepki gelmeye devam ediyor. Son olarak ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, hayat pahalılığını ve restoranlardaki yüksek fiyatları eleştirdi. Hatipoğlu açtı ağzını yumdu gözünü. Bu kadarı da olmaz artık. İşte Nihat Hatipoğlu'nun açıklamaları...

EKONOMİK KRİZ NİHAT HATİPOĞLU'NU DA VURDU!

Ramazan aylarında yaptığı programlar ve kazandığı aylık ücretle son dönemin en popüler isimlerinden olan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, bu sefer hayat pahalılığı konusunda çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

yeni-proje-2024-04-27t115653-549.jpg

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Nihat Hatipoğlu, zincir marketlerdeki fahiş fiyatlara dikkat çekerek "Marketlerde, lokanta ve benzeri mekânlarda baş döndüren pahalılık ve günlük, hatta saatlik oynak fiyatlar hepimizi rahatsız ediyor." ifadelerini kullandı.

YÜKSEK FİYATLARA SERT TEPKİ GÖSTERDİ: NE BEREKET KALDI NE HUZUR!

Yazısında idarecilerin alması gereken tedbirleri alıp almayacağına da değinen Hatipoğlu, "Caydırıcı müeyyideler ne yazık ki çoğu kez göz ardı edilemeyen birer çözüm olarak ortada duruyor. Ancak her şeyden önce vicdanen rahatsız olmak gerekiyor." yorumunda bulundu.

yeni-proje-2024-04-27t115702-548.jpg

Hatipoğlu'nun dikkat çektiği bir diğer nokta ise işletmelerin fiyat politikasıyla ilgiliydi. "Bence 'Şu fiyatı koydum, isterse müşteri oturmasın' diyemezsiniz." diyen Hatipoğlu, "Eğer bu sektördeyseniz insana en uygun, insaflı ve makul fiyatlarla imkân sunmalısınız. Bunun bir kul hakkı olduğunu bilmeniz gerekir." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN