Prens Harry'nin röportaj yapmak istediği isimler ortaya çıktı

Prens Harry'nin röportaj yapmak istediği isimler ortaya çıktı

Kraliyet ailesinden ayrıldıktan sonra ailesinin sırları ve özel hayatıyla ilgili açıklamalar yaparak yaşamını sürdüren Prens Harry ve Meghan Markle'ın Spotify ile anlaşması geçtiğimiz günlerde feshedildi. Prens Harry'nin bu anlaşma kapsamında röportaj yapmak istediği isimler arasında Donald Trump ve Vladimir Putin gibi isimlerin olduğu ortaya çıktı.

İngiltere kraliyet ailesinden ayrılarak ABD'ye yerleşen Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın Spotify ile yaptığı milyon dolarlık anlaşma geçtiğimiz günlerde sona erdi. 2020 yılında anlaşma ilk duyurulduğunda Prens Harry'nin bir podcast sunacağı biliniyordu. Ancak bu hiç gerçekleşmedi.

Bloomberg'in haberine göre, Prens Harry'nin röportaj yapmak istediği isimler arasında dünya liderleri bulunuyordu. Prens Harry'nin, bu kişilerle çocukluk travmaları, baba olmak gibi konuların yanı sıra inanç, iklim krizi ve toplumu etkileyen konular üzerine söyleşiler yapmak istediği ortaya çıktı.

LİSTEDEKİ İDDİALI İSİMLER

Listede yer alan isimlerden bazılarının Papa Francis, Eski ABD Başkanı Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Facebook kurucusu Mark Zuckerberg olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN