Prens William'ın deliye döndüğü anlar kamerada: İğrençsin! Bu ne cüret!

İngiltere Prensi William'ın, eşi ve çocuklarıyla birlikte özel mülklerinde bisiklet sürdüğü anlarda gizlice onları görüntülemeye çalışan paparazziye "Çocuklarıma böyle davranmaya nasıl cüret edersin! Bu ne cüret! İğrençsin" dediği anlar sosyal medyada gündem olunca saraydan açıklama geldi. Açıklamada olayın, "Prens William ile ailesinin özel yaşamının ihlal edilmesi" olduğu savunuldu.

İngiltere tahtının iki numaralı varisi Cambridge Dükü Prens William'ın, kendisini ve ailesini görüntülemeye çalışan bir paparazziye sert çıktığı anlar İngiliz medyasının gündemine oturdu.

Sosyal medyada dün ortaya çıkan ve yayılmaya başlayan video, 2021 yılında bir cumartesi günü çekildi. Video çekildiği sırada William, eşi Kate ve çocukları George, Charlotte ile Louis, Cambridge çiftinin Norfolk'taki Anmer Hall adlı konutunun yakınlarında bisiklete biniyordu. İddiaya göre bir dron operatörü ve fotoğrafçı olan Terry Harris, aileyi gizlice görüntülemeye çalıştı. Bunu fark eden William ise kelimenin tam anlamıyla öfkeden deliye döndü ve Harris'e bağırmaya başladı.

'EVİMİN ÖNÜNDEYDİN, SENİ GÖRDÜM'

The Telegraph'ta yer alan habere göre; buna karşılık William'ın eşi Kate Middleton da Terry Harris'e "Sen bizim evimizin önünden geçtin. Seni gördüm" diyor. Daha sonra William fotoğrafçıya "Çocuklarıma böyle davranmaya nasıl cüret edersin! Bu ne cüret!" diye bağırıyor. Ardından da Harris'e etrafta dolaşıp kendilerini aradığını söylüyor. William "Bir cumartesi günü sakin bir bisiklet gezisi için dışarıdayım. Ve sen bana adını bile söylemiyorsun" diyor. Fotoğrafçı ve muhabir olarak çalıştığına dair bir kimliği de bulunan Terry Harris, bu videoyu bu hafta başında kendi Youtube kanalında paylaştı. Kısa sürede 20 binden fazla kişi tarafından izlendi.

KORUMASINI ARADI

Prens William, daha sonra da kendini tutamayıp Terry Harris'e "Sen çirkinsin, iğrençsin... Gerçekten öylesin. Böyle davranmaya nasıl cüret edersin" diye bağırmayı sürdürüyor. Videoda Prens William'ın Harris'e "Günümüzü mahvettiğin için teşekkürler. Kesinlikle ne yaptığını biliyordun" dediği duyuluyor. Bu arada William'ın korumasını arayıp bir fotoğrafçıyla tartışma yaşadığını söylemesi de videoda yer alan görüntüler arasında

Kensington Sarayı, sosyal medyada yayılan bu görüntünün "Prens William ile ailesinin özel yaşamının ihlal edilmesi" olduğunu savundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN