Putin, yaptırım kararlarını yorumladı: Batı, Rus kültürünü yok etmek istiyor

Putin, yaptırım kararlarını yorumladı: Batı, Rus kültürünü yok etmek istiyor

Batı ülkelerinin yaptırım kararlarıyla Rus kültürünü yok etmek istediğini belirten Rusya lideri Putin, durumu Nazi Almanya'sı dönemine benzeterek "Rusya'da etnik hoşgörüsüzlüğe yer yok" şeklinde konuştu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bugün yaptığı açıklamada, Batı ülkelerinin Rusya'ya yönelik baskı ve yaptırım kararlarına ilişkin konuştu. Batı'nın, sanat dahil olmak üzere her alanda Rus kültürünü yok etmek istediğini vurgulayan Putin, "Benzer durumu yaklaşık 90 yıl önce Nazi Almanya'sı döneminde görmüştük. Rusya'da etnik hoşgörüsüzlüğe yer yok" dedi.

Putin, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Batı'da 'iptal kültürü' gelişiyor, Rusya ile ilgili her etkinlik iptal ediliyor. Bu dışlama ve şablonlarına uymayan gerçeklerin bastırılmasıdır.

Pyotr İlyiç Çaykovski, Dmitri Şostakoviç ve Sergey Rahmaninov gibi büyük bestecilerin eserleri de dahil olmak üzere Rus kültürü yok edilmek isteniyor. Benzer durumu yaklaşık 90 yıl önce Nazi Almanya'sı döneminde görmüştük.

Rusya'da etnik hoşgörüsüzlüğe yer yok."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN