Rus basınından çarpıcı iddia: Putin'in istifa eden temsilcisi Chubais, İstanbul'da

Rus basınından çarpıcı iddia: Putin'in istifa eden temsilcisi Chubais, İstanbul'da

Rus basını, Putin'in özel temsilcisi Anatoly Chubais'in istifasının ardından İstanbul'a geldiğini aktardı. Gazete, Chubais olduğunu öne sürdüğü birinin İstanbul'da, bir ATM önünde çekilen fotoğrafını yayımladı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Sürdürülebilir Kalkınma Özel Temsilcisi Anatoly Chubais'in dün istifa etmesi dünya kamuoyunda epey ses getirmişti. Chubais, istifasının nedenini açıklamasa da istifa kararını Rusya'nın Ukrayna'yı işgaline tepki olarak aldığı düşünülürken Chubais'e yakın bir kaynak, kendisinin Rusya'yı terk ettiğini ve ülkesine geri dönme niyetinin olmadığını söyledi. Son olarak da, Chubais'in istifasının ardından İstanbul'a geldiği öne sürüldü.

Rus basını, Chubais'in eşiyle birlikte Türkiye'de olduğunu yazdı. Kommersant gazetesi, Chubais olduğunu söylediği birinin, İstanbul'da çekildiğini bildirdiği fotoğrafını paylaştı.

rus.jpg

Chubais, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sonrası istifa eden ilk üst düzey yetkili oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN