Rusya yalan işini büyüttü: İşgal edilen kentlerde mobil ekranlarla propaganda

Rusya yalan işini büyüttü: İşgal edilen kentlerde mobil ekranlarla propaganda

Rusya, Ukrayna'da devam eden savaşta kontrolü ele geçirdiği Mariupol ve Volnovakha kentlerinde mobil ekranlar kurarak propagandaya başladı. Uygulamayı savunan bakanlık bu uygulamayla Ukraynalılara 'doğru bilgi' aktarıldığını söyledi.

Rusya, Ukrayna'da gerçekleştirdiği saldırılarda ele geçirdiği Mariupol ve Donetsk'e bağlı Volnovakha kentinde halka yönelik propaganda faaliyetleri yürütmeye devam ediyor.

Rusya'nın kontrolü ele geçirdiği kentlerde yaşayan Ukraynalıları ikna etmek için türlü yöntemler uygulayan Ruslar, mobil ekranlarla propagandaya başladı.

İlgili Haber: 'UKRAYNA TOPRAK VERSİN' DİYEN KİSSİNGER'A ZELENSKİY'DEN SERT CEVAP: TAKVİMİ 1938'İ GÖSTERİYOR

TEMEL İHTİYAÇLAR YOK AMA PROPAGANDA VAR

Hayatın durma noktasına geldiği kentlerde elektrik, su ve temel ihtiyaçlar hala karşılanamazken, Rusya Acil Durumlar Bakanlığı dış dünya ile bağlantının neredeyse koptuğu iki kente mobil ekranlar gönderdi.

Kent meydanlarına ve mahallelere kurulan ekranlara Rus haber kanalları açılırken, Ukraynalılar savaş hakkında bu ekranlar üzerinden bilgi edinmeye başladı.

Bakanlık bu uygulamayla Ukraynalılara "doğru bilgi" aktarıldığını ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN