Şaka gibi olay! Sarhoş fare dehşet saçtı, 60 şişe yasadışı alkolü içen fare delilleri yok etti, polisler yana yana fare aradı

Şaka gibi olay! Sarhoş fare dehşet saçtı, 60 şişe yasadışı alkolü içen fare delilleri yok etti, polisler yana yana fare aradı

Dünyanın dikkatini çeken olayda fareler adeta dehşet saçtı. karakolda delil toplama esnasında 60 alkol şişesini tüketen fareler sarhoş oldu. Kemirgenler etrafta ne bulduysa yerken, oradan oraya zıplarken görüntülendi. Polisler farelerin peşine düştü. İşte o anlar...

Polis tarafından el konulan yasa dışı 60 alkol şişesi farelerin içeceği oldu. Alkol tüketen fareler sarhoş olunca etrafa saldırdı. Kafesin içinde görüntülenen fareler bir oraya bir buraya zıplayıp durdu. Boş alkol şişelerini gören polisler fare avına başladı. Farelerin yaptığı ise dünyanın dikkatini çekti.

SARHOŞ FARELER GÜNDEMİ SARSTI

Hindistan'da yaşanan yola sosyal medyada viral oldu. Chhindwara bölgesinde Kotwali karakolunda meydana gelen olay dünya gündemini sarstı. Polislerin ele geçirdiği 60 şişe yasa dışı alkol, farelerin içeceği oldu.

Fareler alkolleri içtikten sonra sarhoş olması göze çarptı. Fareleri yakalamak için seferber olan polis ekipleri nihayet amacına ulaştı. Şişelerin yanında sürekli olarak zıplayan sarhoş fare kafese koyuldu.

fare2-146e.webpfare2-146e.webp

MAHKEMEDE DELİL OLACAKTI

Farelerin tükettiği 60 şişe alkol mahkemede delil olarak kullanılacaktı. Ellerinde bir şey kalmayan polislerinin, mahkemede delil konusunda işi güçleşti. Polis karakolunda sık sık yaşanan bu vakalara örnekler bulunuyoor. Ele geçirilen uyuşturucu madde ve alkol gibi delillerin yok olmasında baş rol oynayan fareler için adeta bir eğlence merkezine döndü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN