Son dakika: Çocuklar hedefe alındı okula silahlı saldırı gerçekleşti! 20 yaralı 6 ölü

Son dakika: Çocuklar hedefe alındı okula silahlı saldırı gerçekleşti! 20 yaralı 6 ölü

Son dakika olarak gündeme damgasını vursan silahlı saldırının hedefinde bu defa okul yer aldı. Ukrayna ve Rusya arasındaki savaş tüm hızıyla devam ederken bu defa Rusya, İzhevsk kentinde bulunan okula silah saldırısında bulundu. Saldırıda birçok ölü ve yaralı olduğu bilinirken olay hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Okula karşı yapılan silahlı saldırı sonucunda yaralanan ve vefat edenlerin arasında çocukların da olduğu ortaya çıktı. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken Rusya Devlet Başkanı Putin'den son dakika açıklaması geldi.

OKULA SALDIRI TEPKİ TOPLADI

Rusya'da gerilimler artış gösterirken Putin, 'kısmi askeri seferberlik' ilan ettiğini ve sınır kapılarının yoğunluğuna değinmesi üzerine Ukrayna'ya karşı bir tehdit daha geldi. Kadınlar kocalarını askere göndermemek için evde kol, bacak kırma yöntemlerine başvururken İzhevsk'te bir okula silahlı saldırı yapıldığı gündeme damgasını vurdu. Gelen son dakika bilgilerine göre saldırganın polis tarafın etkisiz hale getirildiği açıklandı.

20 YARALI 6 ÖLÜ

No.88 isimli okula gerçekleşen silahlı saldırıda güvenlikler ve sağlık ekipleri olay yerinde hazır olarak beklediği belirtildi. Yapılan incelemeler sonucunda ise 6 kişinin öldüğü ve 20 kişinin de yaralandığı bilgisi kamuoyuyla paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN