İsrail ölüm yağdırmaya devam ediyor: Bir günde 320 noktayı vurdu

İsrail ölüm yağdırmaya devam ediyor: Bir günde 320 noktayı vurdu

İsrail ordusu bir günde Gazze Şeridi'nde 320 noktayı vurarak 400 Filistinliyi öldürdü. Filistin basınında yer alan habere göre hayatını kaybedenlerin yüzde 70'ini ise çocuklar, kadınlar ve yaşlılar oluşturdu.

Kuşatmaya aldığı Gazze'de insanlık suçu eylemlerini sürdüren İsrail mülteci kampları, pazar yerleri, insanların sığınak olarak da kullandığı okul ve hastaneleri vurmaya devam ediyor. Bölgedeki insani durumu etkileyecek eylemlerinin şiddetini artıran İsrail ordusu kara harekatı öncesi hava harekatı saldırılarını hızlandırdı.

İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, son bir gün içerisinde Gazze Şeridi'ndeki 320 noktanın vurulduğu bildirildi.

ÖLENLERİN YÜZDE 70'İ ÇOCUKLAR VE KADINLAR

Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberine göre, bu saldırılarda 400 Filistinli hayatını kaybetti. WAFA'nın kentteki sağlık kaynaklarından aktardığı bilgilere göre, ölenlerin yüzde 70'ini çocuklar, kadınlar ve yaşlılar oluşturuyor.

Bu son kayıplarla birlikte 7 Ekim'den bu yana İsrail saldırıları sonucu Gazze Şeridi'nde hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 4 bin 700'e yükseldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN