İsrail'den bomba, Gazze'den roket! Kara güçleri rehine operasyonu için Gazze'de

İsrail'den bomba, Gazze'den roket! Kara güçleri rehine operasyonu için Gazze'de

İsrail Ordu Sözcüsü Tuğamiral Daniel Hagari, kara güçlerinin rehine aramak için Gazze'ye girdiğini açıkladı. Açıklamada "Rehineler için sınırlı kara baskını yapılıyor" denildi. Hagari, Hamas'ın 7 Ekim'deki saldırısı sırasında toplamda 222 kişinin rehin alındığının doğrulandığını belirtti. Öte yandan İsrail'in Gazze'ye bombardımanı sürerken Hamas tarafından da roket atışı başladı.

İsrail ordusu, kara güçlerinin Gazze'de bulunan rehineleri aramak için sınırlı kara baskınlar düzenlendiğini açıkladı.

erwe.jpg
İsrail Ordu Sözcüsü Tuğamiral Daniel Hagari

Açıklamada, Filistinli savaşçıların İsrail'in sınır geçişleri sırasında pusu kurmak bazı noktalarda biraraya geldiği, bu noktaların vurulduğu belirtildi.

İsrail ordusu, dün bir askerinin "Gazze'ye baskın" sırasında vurulduğunu duyurmuştu.

İsrail Ordu Sözcüsü Tuğamiral Daniel Hagari, Hamas'ın 7 Ekim'deki saldırısı sırasında toplamda 222 kişinin rehin alındığının doğrulandığını belirtti.

İsrail'in Gazze'ye bombardımanı sürerken Hamas tarafından da roket atışı başladı.

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ndeki "silahlı hücreleri yok etmek, kayıplar ve kaçırılanlarla ilgili bilgi edinmek" amacıyla gece saatlerinde bölgeye "sızma operasyonu" düzenlediğini duyurdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN