Sosyal medyada tepki yağdı: Kadirov'un askerlerinin şoke eden görüntüleri

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde ağır bombardıman altındaki Mariupol'den kaçışlar sürüyor. Son olarak Çeçen lider Kadirov, kentin yönetim binasını ele geçirdiklerini açıklarken, bölgedeki Çeçen askerlerin tepki çeken videosunu paylaştı.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinde bir ay geride kalmışken, Rusya’nın kuşatması altındaki Mariupol’de çekilen görüntüler tepki çekti. Sosyal medyada kısa sürede yayılan videoda bir grup Çeçen savaşçı, Mariupol kentindeki binalara ağır silahlarla ateş edip bu anları kayda alıyor.

VİDEOYU KADİROV PAYLAŞTI

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e yakınlığıyla bilinen Çeçen lider Ramazan Kadirov tarafından paylaşılan videoda, Çeçen askerleri yıkılan apartmanları göstererek kutlama yapıyor. Kamufle edilmiş giysiler giyen askerler, kameraya zafer işaretleri yapıyor.

Kadirov da Telegram kanalında, Putin ve Rus basınının, Ukrayna’nın işgalini haklı çıkarmak için kullandığı ifadeleri tekrarlayarak, savaşçılarının “Nazilerin topraklarını” temizlediklerini söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (36)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
36 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN