Ünlü petrol şirketinin yöneticisi ölü bulundu! Son iki yılda dördüncü...

Ünlü petrol şirketinin yöneticisi ölü bulundu! Son iki yılda dördüncü...

Rus petrol şirketi Lukoil'in Başkan Yardımcısı Vitaly Robertus, ölü bulundu. Lukoil'de son iki yıl içerisinde dört üst düzey yöneticisinin hayatını kaybetmesi ise dikkat çekiyor.

Rus petrol şirketi Lukoil'in 54 yaşındaki Robertus'un, Rusya'nın başkenti Moskova'daki ofisinin tuvaletinde kendisini asmış şekilde ölü bulundu. Lukoil web sitesinde yapılan başsağlığı açıklamasında, Robertus'un "aniden öldüğü" ifadesine yer verildi.

Açıklamada, Robertus'un mezun olduktan sonra Lukoil'de çalışmaya başladığı ve 30 yıldır Lukoil'de çalıştığı belirtildi.

Açıklama şöyle

"Başkan Yardımcısı Vitaly Robertus'un 54 yaşında aniden öldüğünü size bildirmekten büyük üzüntü duyuyoruz. Yetenekli bir yönetici, çok yönlü bir insan ve duyarlı bir yoldaş olarak hafızamızda kalacak. Yalnızca şirkette değil, aynı zamanda tüm sektörde meslektaşlarının saygısını kazandı. Yerli yakıt ve enerji kompleksinin geliştirilmesindeki başarısı nedeniyle kendisine eyalet ve bakanlık ödülleri verildi."

SON İKİ YILDA DÖRDÜNCÜ ÖLÜM

Mayıs 2022'de Lukoil'in eski üst yöneticisi Alexander Subbotin, Eylül 2022'de Lukoil'in 67 yaşındaki yönetim kurulu başkanı Ravil Maganov, Ekim 2023'de Lukoil'in yönetim kurulu başkanı Vladimir Nekrasov de hayatını kaybetmişti..

Subbotin'in "ilaca bağlı kalp krizi" nedeniyle, Maganov'un "hastane penceresinden düşerek", Nekrasov'un "kalp yetmezliği" nedeniyle sonucu öldüğü açıklanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN