Feci kaza, önceki gece Diyarbakır-Mardin kara yolu Oğlaklı Kavşağı mevkisinde meydana geldi. Y.K. (38) yönetimindeki tüp yüklü kamyon ile M.S.K. (34) idaresindeki hafif ticari araç çarpıştı. Kazada hafif ticari araçta bulunan kız kardeşler Azra Kaynak (10) ve Bahar Kaynak (7) olay yerinde hayatını kaybetti.
HAFİF TİCARİ ARAÇTA 12 KİŞİ BULUNUYORDU
Kazanın ardından yapılan incelemelerde, hafif ticari araca bebek ve çocukların da aralarında bulunduğu toplam 12 kişinin bindirildiği belirlendi.
Diyarbakır’da tüp yüklü kamyon ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 ölü, 2’si ağır 12 yaralı
Hayatını kaybeden Azra ve Bahar Kaynak kardeşlerin cenazeleri, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından defnedildi.
YARALILARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Kazada sürücüler Y.K. ve M.S.K. ile birlikte 2 aylık Z.K., 7 aylık N.K., 2 yaşındaki A.A., 4 yaşındaki A.K., 30 yaşındaki G.K., 17 yaşındaki B.A., 14 yaşındaki A.A., 23 yaşındaki C.K., 1 yaşındaki N.K. ve 42 yaşındaki M.H.E. yaralandı.
Yaralıların hastanelerdeki tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
