E Devlet şifresi nasıl alınır? E Devlet şifresini unutanlar ne yapmalı?

E Devlet şifresi nasıl alınır? E Devlet şifresini unutanlar ne yapmalı?

E Devlet şifresi nasıl alınır? E Devlet şifresini unutanlar ne yapmalı?... E Devlet uygulaması hayatımızın birçok alanında kolaylık sağlarken kullanıcıların en büyük sorunu şifrenin unutulması. Peki uygulamayı yeni kullanacaklar için E Devlet şifresi nasıl alınır? Ya da E Devlet şifresini unutanlar ne yapmalı?... İşte yanıtı...

E Devlet şifresi nasıl alınır? E Devlet şifresini unutanlar ne yapmalı? internette en çok merak edilen konu olarak karşımıza çıkıyor. E Devlet uygulaması kamudaki birçok hizmette kolaylık sağlıyor. Bu yüzden de vatandaşlar E Devlet uygulamasını sıkça kullanıyor. Peki E Devlet şifresi nasıl alınır? E Devlet şifresini unutanlar ne yapmalı? Tüm detaylar haberimizde...

E Devlet uygulaması, kamu dairelerinde yapılan pek çok işlemde kolaylık sağlıyor. 4A hizmet dökümü, İcra dosyası sorgulama, vergi borcu sorgulama, sicil kaydı sorgulama gibi asal randevu başvurusu da e Devlet üzerinden yapılabiliyor. Peki, E Devlet şifresi nasıl alınır? E Devlet şifresini unutanlar ne yapmalı?

18-08/04/e-devlet-desktop.jpg


E Devlet uygulamasında yeni işlemlerin devreye girmesiyle birlikte en çok sorulan sorulardan biri de ‘E Devlet şifresi nasıl alınır? e Devlet şifremi unuttum ne yapabilirim? Oldu. E Devlet girişi PTT üzerinden alınan şifreler gibi mobil bankacılık, mobil imza gibi yöntemlerle de gerçekleştirilebilir.

E-DEVLET'E NASIL GİRİŞ YAPILIR?

PTT'den e-devlet şifresini alan vatandaşlar, turkiye.gov.tr internet sitesini kullanarak e-devlet kapısına giriş yapabilir. Giriş yapmak için T.C Kimlik numarası ile birlikte e-devlet şifresini kutulara girerek "Gönder" seçeneğine tıklamanız gerekiyor.

E DEVLET ŞİFRESİ KAYBEDİLİRSE

Profilinizdeki iletişim bilgilerinden cep telefonu ya da e-mail adresinizi doğruladıysanız, E-Devlet şifrenizi unutur, kaybeder ya da çaldırırsanız şifre yenileme işlemlerinden faydalanabilirsiniz. Bu işlemleri yapmadıysanız tekrar PTT Şube ya da merkezlerine bizzat giderek yeni bir e-devlet şifresi almanız gerekiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN