Karakol taşınınca onu da götürdüler

Karakol taşınınca onu da götürdüler

Edirne’de karakol binasının taşınmasının ardından polisler, besledikleri sokak köpeğini de bırakmayarak yanlarında götürdü

Dilaverbey Mahallesi’ndeki Selimiye Polis Merkezi, geçtiğimiz hafta sonu Umurbey Mahallesi’ndeki yeni yerine taşındı. Taşınma işlemi sırasında eski karakol binasından malzeme almaya gelen polis ekipleri, aylardır karakol önünde besledikleri ve sevdikleri sokak köpeğini karakol önünde üzgün bir şekilde yatarken gördü. Polis ekipleri, karakolun maskotu haline gelen köpeği dayanamayıp ekip otosuna bindirerek yeni karakol binası bahçesine götürdü. Sevimli hayvanın gerekli sağlık kontrollerinin yapıldığı ve bundan sonra kendisi istediği sürece karakol bahçesinde polisler ile birlikte kalacağı belirtildi. Polislerin köpeğe şefkati ve merhameti görenlerin de takdirini topladı.

EDİRNE/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN