Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'dan, Zabıta ekiplerine başarı belgesi

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'dan, Zabıta ekiplerine başarı belgesi

Efeler Belediyesi Başkanı Mehmet Fatih Atay, pandemi sürecinde gösterdikleri üst düzey çalışma performansı nedeniyle Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti. Düzenlenen toplantıda Başkan Atay, zabıtalara başarı belgesi verdi.

Aydın'da Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, koronavirüsün ülkemizde görüldüğü ilk gün olan 11 Mart’tan bu yana ilçe genelindeki pazar yerlerinde ve ortak kullanım alanlarında gerçekleştirdikleri çalışmalarla vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Salgının daha fazla yayılmasının önüne geçmek için büyük emek harcayan Efeler Zabıtası’na bir takdir de Başkan Atay’dan geldi. Efeler Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda zabıtalarla bir araya gelen Başkan Atay, yaptığı konuşmada“Koronavirüs salgını süresince vatandaşlarımızın sağlığı, huzuru ve esenliği adına azimli ve özverili çalışmalarınız için hepinize teşekkür ederim. Üzerinize düşen görevi fazlasıyla yaptığınız ve yapmaya devam ediyorsunuz. Biz, Efeler Belediyesi olarak bir aileyiz, tüm çalışanlarımız bu ailenin değerli birer üyesi. Sevincimizde, üzüntümüzde, dayanışma gerektiren, birbirimize ihtiyaç duyduğunuz her zamanda biriz ve beraberiz. Yaptığınız fedakârlıkların bilincindeyim. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi. Başkan Atay’ın zabıtalara başarı belgesi vermesinin ardından topluca fotoğraf çekildi.

DUR DURAK BİLMEDEN ÇALIŞTILAR

Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, pandemi süreci boyunca gösterdikleri performansla göz doldurdu. Koronavirüsün, Türkiye’de görülmesi ile birlikte mesai saati gözetmeksizin gece-gündüz çalışan ekipler, Efeler Belediyesi’nin diğer birimleriyle koordinasyon içinde gerçekleştirdikleri çalışmalarla, pazar yerlerinde sosyal mesafenin korunmasını, maske ve eldiven kullanılmasını sağladı. İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi ile dışarı çıkma yasağı olan 65 yaş üstü vatandaşların temel ihtiyaçlarını temin eden Efeler Belediyesi Zabıta ekipleri, özel günlerde de vatandaşları unutmadı. Anneler gününde şehit annelerine ve sağlık çalışanı annelere çiçek hediye eden Efeler Zabıtası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bayram coşkusunu anons araçlarından yayınlanan şarkılarla ve hediye balonlarla evde kalmak zorunda olan Efelerli çocukların ayağına getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN