EGM 26. Dönem POMEM başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

EGM 26. Dönem POMEM başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Polis akademisi tarafından bu yıl alımı yapılacak olan 26. Dönem POMEM polis adayları, yaptıkları başvurunun sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki 26. Dönem POMEM başvurusu sonuçları ne zaman açıklanacak? Konunun detayları karar.com’da…

 

Polis Akademisi, 7 bin kişilik 26. Dönem POMEM polis alımı yapacağını duyurmuştu. Adaylar, bu duyurunun ardından belirlenen tarihlerde başvurularını yaptı. Şimdi gözler 26.Dönem POMEM başvuru sonuçlarının açıklanmasında. İşte tüm bilgiler…

26. DÖNEM POMEM BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Polis Akademisi, POMEM başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair henüz bir açıklamada bulunmuş değil. Konu ile ilgili açıklama akademinin resmi internet sitesinde gelecek haftalarda yapması bekleniyor. Başvuru sonuçları açıklandığında duyurular Polis Akademisi resmi internet adresi olan www.pa.edu.tr adresinden paylaşılacaktır.

POLİS KADEMİSİ POLİS ALIM İLANI

Polis Akademisi 26. Dönem POMEM için lisans mezunu 5.040, ön lisans mezunu1.260 olmak üzere toplamda 7 bin polis alacağını duyurmuştu. Başvurular 25 Ekim 2019 tarihi mesai bitimi itibariyle bitmişti. Başvuru sonuçları henüz açıklanmış değildir.

TÜM BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

SINAV SONUÇLARI İLE İLGİLİ BİLGİLER

Polis adaylarının başarı sıralamasına esas olacak olan POMEM giriş puanı; adayın KPSS’de aldığı puanın %25’i, yapılacak olan fiziki yeterlilik sınavı puanının %25’i ve yapılacak olan mülakat puanının %50’sinin toplamı esas olacaktır. Yapılacak alımlarda puanları yüksekten aşağı doğru şekilde belirlenecek. Puanların eşitliği halinde yaşı küçük olan aday tercih edilecek.

19-11/11/pomem.jpg

Adayların sınav sonuçları ve sınavla ilgili işlemleri tamamlandığında Polis Akademisi resmi internet sitesinden ilan edilecek. Ayrıca bir tebliğde bulunulmayacak. İnternet sonuçları resmi tebliğ niteliğinde olacak.

Not: adaylar eksik bilgi, yalan beyan, sahte evrak veya komisyonları yanlış bilgilendirme gibi durumlarla sınava katılıp kazansalar bile bu durumun tespiti halinde ilişikleri kesilecek. Bu durumları kasıtlı olarak yaptığı tespit edilirse yasal işlem yapılır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN