3 bin lira gram altın tahmini üzerine yenisi geldi! Tuna Kaya'nın tahminleri şaşırtmaya devam ediyor: Yüzde 50 indirimli...

3 bin lira gram altın tahmini üzerine yenisi geldi! Tuna Kaya'nın tahminleri şaşırtmaya devam ediyor: Yüzde 50 indirimli...

Altın fiyatlarında meydana gelen dalgalanmalar tüm hızıyla devam ediyor. Son zamanlarda sık sık tahminlerde bulunan uzman isimler yatırımcılar tarafından takip ediliyor. 2023 yılı sonu için 3 bin TL tahmininde bulunan ünlü ekonomist Tuna Kaya kısa bir süre önce yeni bir tahminde daha bulundu. Tuna Kaya tarafından yapılan açıklama yatırımcının dikkatini çekti. İşte tüm detaylar...

ÜNLÜ EKONOMİST TUNA KAYA'DAN ALTIN YORUMU GELDİ

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmanın devam ettiği sıralarda uzman isimler tarafından açıklamalar gelmeye devam ediyor. Şaşırtıcı tahminleriyle bilinen Tuna Kaya'dan yeni bir tahmin daha geldi. Yatırımcıları endişelendiren altın fiyatlarındaki dalgalanmalar üzerine uzman isimler yakın takibe alındı.

Youtube platformu üzerinden kişisel kanalına videolar yükleyen ünlü ekonomistin gram altın yorumu sosyal medyada da oldukça dikkat çekti. Gram altın fiyatının günümüzdeki fiyatı ile yüzde 20 indirimli olduğunu belirten uzman alım için bir fırsatın yer aldığının da altını çizdi.

Ünlü ekonomist Tuna Kaya geçtiğimiz tahminleri ile gündemde sık sık yer aldığı hatırlanıyor. Yatırımcıların dikkatle takip ettiği ünlü ekonomist tahminlerinin detaylarını yaptığı açıklama ile verdi.

17914.jpg

ALTIN FİYATLARINDA YÜZDE 50 İNDİRİM TAHMİNİ

Kişisel Youtube hesabı üzerinden paylaştığı videoda açıklamalarda bulunan Tuna Kaya yatırımcıya seslendi. Yaptığı açıklama ile birlikte altın fiyatlarının 1800 üzerinde kalması gerektiğinin önemine vurgu yaptı. ONS altın fiyatlarının 2023 yılının ortalarında ise 2200 dolar seviyelerine yükselme beklentisinin olduğunu belirtti. Gram altın fiyatları için 1100 seviyesinin alım fırsatı olduğunu da ifade etti.

Altın yatırımı yapan vatandaşlar orta ve uzun vadede düşünerek satın alabileceği konusunda düşüncelerini paylaştı. Dolar kurunun 28'li seviyelerden fiyatlandırıldığını gram altının ise yüzde 50 indirimli durumda olduğunu söyledi. Ons altının 2200 dolara yükselmesi ve dolar kurunun 26-28 TL'ye kadar yükselmesiyle birlikte gram altın fiyatlarının çok iyi seviyelere geleceğinin altını çizdi.

altin-hmjm.webp

TUNA KAYA'DAN 3 BİN TL GRAM ALTIN TAHMİNİ

Ünlü ekonomist Tuna Kaya tarafından yapılan geçtiğimiz tahmin ile birlikte ONS altın değerinin 3 bin doları görebileceğini belirtmişti. Altın fiyatlarında kırılmanın eşiğine gelindiğini belirten ekonomist altının enflasyondan korunma adında büyük bir önem arz ettiğini vurguladı. Dolar kurunda yaşanan dalgalanmalar sonucunda gram altının 2 bin lirayı görebileceğini belirten uzman isim 2023 yılında ise 3 bin liraya kadar yükselebileceğinin altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN