400 bin TL fiyat desteğiyle geliyor! Bu SUV Togg'dan ucuz... Artık herkesin otomobili olacak...

400 bin TL fiyat desteğiyle geliyor! Bu SUV Togg'dan ucuz... Artık herkesin otomobili olacak...

Elektrikli araç almak isteyenler dikkat! Milyonlarca kişinin beklediği güzel haber geldi. Elektrikli araçlara yönelik destek tam gaz devam ederken gelen son dakika bilgisi milyonlarca kişiyi sevinçten havalara uçuracak. 400 bin TL fiyat desteğiyle geliyor! Satış fiyatını duyunca Togg yerine bu SUV modellerinden alacaksınız. Artık herkes ucuz yoldan otomobil sahibi olabilecek. İşte detaylar haberimizde...

Otomobil satın almak isteyen vatandaşlar markalar tarafından yapılan indirimleri didik didik araştırmakta. Özellikle elektrikli otomobillere yönelik yoğun bir ilgi bulunurken beklenen haber sonunda geldi. Otomotiv piyasasının kahini olarak bilinen Emre Özpeynirci milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren güzel haberi verdi. 400 bin TL fiyat desteğiyle geliyor! Fiyatı görünce Togg yerine bu SUV modellerinden alacaksınız. En üst donanıma sahip olan bu araç ile keyifli bir sürüşün tadına varacaksınız.

Elektrikli otomobillere yoğun ilgi devam ederken gözler fiyat artışlarına çevrilmiş durumda. ÖTV'ye gelen peş peşe zamlar sonrası araç fiyatları hızla yükselirken gözler otomotiv devleri tarafından yapılan kampanyalara çevrildi. Gelen son dakika haberi ise milyonlarca kişiyi heyecana boğdu.

400 BİN TL FİYAT DESTEĞİYLE GELİYOR!

Otomotiv piyasasının nabzını tutan Emre Özpeynirci sosyal medya hesabından güzel haberi duyurdu. O SUV modellerine 400 bin TL fiyat desteğiyle geliyor. Bu fırsat bir daha gelmez. %100 elektrikli bu araç oldukça keyifli bir sürüş sunuyor.

hjjjh-8.jpg

BU SUV TOOG'DAN UCUZ

Emre Özpeynirci sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, "En az 400 bin TL'lik fiyat desteği‼️ Ve BYD Atto 3'ü test etme zamanı... Şunu söyleyebilirim %100 elektrikli bu araç oldukça keyifli bir sürüş sunuyor.

C-SUV sınıfında %10'luk ÖTV dilimine giren 2-3 elektrikli modelden biri. Diğer modeller ağırlıklı B-SUV. Ayrıca 1 milyon 590 bin TL'ye satışa sunulan model en üst donanıma sahip. Rakiplerinde ayrılan kısmı..

BU FIRSATI SAKIN KAÇIRMAYIN

%40'lık ek Çin vergisi dezavantajına rağmen, hem ana şirket hem de distribütör taşın altına elini sokarak bu ek verginin büyük kısmını karşılamış. Ve bu durum devam edecekmiş. Eğer bu destek olmasa fiyatı 2 milyon TL'yi rahat aşardı.

2024'te satışa sunulacak Seal ve Han modelleri ise %60'lık ÖTV diliminde yer alacakmış. Onlar da fiyat desteği olur mu göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN