Biraz para biriktiren hemen onu satın alıyor! Yüzde 74 arttı... 10 aydır böylesi görülmedi

Biraz para biriktiren hemen onu satın alıyor! Yüzde 74 arttı... 10 aydır böylesi görülmedi

Elimde biraz birikmişi bulunan koşa koşa onu satın alıyor. %74'lük artışla tarihi bir rekora imza attı. 10 aydır kimse böyle bir şey görmedi. Birikim yapan yine onu almanın yolunu gözlüyor. İşte tüm detaylar…

2023 yılı araç krizi ile gündeme damga vuruyor. Ancak vatandaşlar Ekim ayında öyle bir şey almayı tercih etti ki son 10 ayın en yüksek rakamlarına ulaştı. Uzman isim Emre Özpeynirci tarafından yapılan açıklama ile birlikte Ekim ayının tarihi bir rekora imza attığını söyledi. Bir miktar para biriktiren koşa koşa onu almanın yolunu tutuyor. İşte tüm detaylar…

ŞİMDİYE KADARKİ EN YÜKSEK RAKAMLAR

2023 yılı Ekim ayı otomobil ve hafif ticari araç pazarında %55, artış yaşandığını belirten Emre Özpeynirci, 101,367 adet olarak gerçekleştiğini söyledi.

arac.jpg

Tüm zamanların en iyi Ekim ayı rakamları olduğunu ifade eden uzman isim, “Ekim ayında otomobil satışları %74,1 artarak 82.611 adet olurken, hafif ticari araç pazarı %5,5 artarak 18.756 adet oldu.” sözlerini dile getirdi.

2023 yılında Ocak ve Ekim ayı dönemlerine baktığımızda ise pazarın %63,7 oranında artış göstererek 958.942 adet olarak tarihe adını yazdırdı. Açıklanan rakamlar kapsamında 10 ay içerisindeki en yüksek rakamlar olduğu işaret edildi.

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN