Faizsiz kredi fırsatları: Hangi bankalar 30.000 TL sıfır faizli kredi veriyor?

Faizsiz kredi fırsatları: Hangi bankalar 30.000 TL sıfır faizli kredi veriyor?

Nakit ihtiyacı artan vatandaşın imdadına bankalar yetişti. Birçok bankadan faizsiz kredi fırsatı duyuruldu. Peki, hangi bankalar 30.000 TL sıfır faizli kredi veriyor? İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara bankalardan kaçırılmayacak fırsat geldi. Ekonomik durumlarda vatandaşa yardım eli uzatan birçok banka faizsiz kredi kampanyasını duyurdu. O bankalara giden nakit ihtiyaç sahipleri faizsiz krediden faydalanacak. İşte o bankalar...

SIFIR FAİZLİ KREDİ KAMPANYASI

Kredi faizlerinin yükseldiği bu dönemde, tüketiciler uygun kredi arayışında. İhtiyaç kredisi faizleri yüksek seyrederken, bankalar yeni müşteri kazanmak için sıfır faizli kredi kampanyalarıyla dikkat çekiyor. Peki hangi bankalar sıfır faizli kredi veriyor ve kredi miktarları ne kadar?

kredi-7uiy-cover.jpg

SIFIR FAİZLİ KREDİ MİKTARI 30.000 TL'YE ULAŞTI!

Evet, yanlış duymadınız! Bazı bankalar sıfır faizli kredi miktarını 30.000 TL'ye kadar çıkardı. İşte öne çıkan bankalar ve sundukları faizsiz kredi imkanları:

  • QNB Finansbank: 30.000 TL (3-6 ay vade, 20.000 TL'si nakit avans)
  • Garanti BBVA: 30.000 TL (3-6 ay vade, 20.000 TL'si nakit avans)
  • DenizBank: 25.000 TL (3-6 ay vade, 15.000 TL'si nakit avans)
  • İş Bankası: 25.000 TL (3 ay vade, nakit avans)
  • Akbank: 20.000 TL (3 ay vade, nakit avans)
  • Cepte TEB: 10.000 TL (6 ay vade)

0x0-70-milyon-bana-cikti-dedi-mahkemeye-basvurdu-1574497303587.webp

SIFIR FAİZLİ KREDİYE NASIL BAŞVURULUR?

Sıfır faizli kredi başvurusu yapmak oldukça kolay. İnternet üzerinden başvuru yaparak ilgili bankada hesap açabilir veya kredi kartı talep edebilirsiniz. Ardından kredi veya nakit avans başvurusunda bulunarak onay almanız halinde para hesabınıza geçer.

KREDİ NOTU ÖNEMLİ!

Bankalar, kredi veya nakit avans verirken kredi notunuzu dikkate alır. Bu nedenle kredi notunuzun yüksek olması, daha yüksek limitlerde kredi kullanabilmenizi sağlar.

Unutmayın: Kredi kullanmadan önce ihtiyaçlarınızı iyi belirleyin ve geri ödeme planınızı yapın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN