Akaryakıt İndirimleri Seriye Bağladı Kaçıran Ağlar! İşte 3 Nisan 2022 Benzin, Motorin ve LPG Güncel Fiyatları

Akaryakıt İndirimleri Seriye Bağladı Kaçıran Ağlar! İşte 3 Nisan 2022 Benzin, Motorin ve LPG Güncel Fiyatları

Akaryakıt Nisan indirimleri hızla devam ediyor. Motorine yapılan 1,55 kuruşluk zam sonrası benzinde de indirime gidildi. Gözler yine akaryakıta yapılacak diğer indirimlere yöneldi. 3 nisan akaryakıt fiyatları için arama yapan vatandaş Benzin ve motorinin litre fiyatı ne kadar? gibi soruların cevabını aradı İşte indirim sonrası 3 Nisan 2022 motorin, akaryakıt, LPG ve mazot güncel fiyat listesi...

Rusya-Ukrayna savaşı ile beraber brent petrol fiyatları 130 bant civarını görünce akaryakıta da peş peşe zam gelmeye başladı. Görüşmeler sonrası petrol fiyatlarında gerileme yaşandı. Ve brent petrol, varil başına 104 dolara düştü. Petrolün düşmesiyle motorin, benzin ve LPG'de de indirimlere gidildi. İşte milyonlarca sürücüyü ilgilendiren 2022 Nisan ayı akaryakıt güncel fiyatları..

mazot.jpgmazot.jpg

MOTORİN, BENZİN VE LPG FİYATLARINA GERİ VİTES

Enflasyonla beraber Rusya'nın Ukrayna'yı işgaliye devam eden süreçte tepeden tırnağa her sektörü kötü etkilendi. Enerji sektörünü derinden sallayan petrol fiyatları akaryakıta zam olarak geri döndü. Vatandaşın cebini delen zamlara hükümet yeşil ışık yaktı. Ve motorin başta olmak üzere akaryakıt fiyatlarında indirime gidildi.

benzin.jpg

NİSAN AYI İÇİN AKARYAKIT İNDİRİMİ DEVAM EDİYOR

Yaşanan zamlardan dolayı motorinin litre fiyatı geçtiğimiz günlerde 24 liraya yükselirken, benzin ise 20 lira civarında işlem gördü. Zamlardan dolayı araçlarını bir süre kullanmama kararı alan vatandaşın yüzünü güldürecek motorin ve benzin indirimi peş peşe geldi. Motorine 2 haftada 2 indirim yapıldı. İlk olarak 88 kuruş indirim yapılan motorine 31 Mart perşembe günü 1,55 kuruşluk bir indirim daha yapıldı. Dün ise benzine 70 kuruşluk indirim geldi. Akaryakıt fiyatları hızla düşerken nisan ayı indirimleri de hızla devam etmeye başladı. İşte indirim sonrası motorin, mazot, benzin ve LPG'de son durum...

mazotbenzi.jpg

2022 NİSAN AYI MOTORİN,LPG VE BENZİN FİYATLARI

İstanbul'da benzinin litre fiyatı 19,70, İzmir'de 19,78 ve Ankara'da 19 lira 80 kuruş oldu. Motorinin fiyatı ise İstanbul'da 22 lira 8 kuruş, Ankara'da 22 lira 18 kuruş ve İzmir'de 22 lira 1 kuruş olarak pompalara yansımakta. LPG fiyatı ise 3 büyükşehirde 11 lira 12 kuruş.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN