Akaryakıta bu sefer indirim var: Bu geceden itibaren geçerli olacak

Akaryakıta bu sefer indirim var: Bu geceden itibaren geçerli olacak

Brent petroldeki dalgalanmalar hafta başından itibaren hem benzine hem de motorine yansıdı. Benzine 1 lira 25 kuruş zam gelirken motorine ise 83 kuruşluk bir zam geldi. Hafta başından itibaren akaryakıta gelen zamların aksine bu gece motorin ve benzinde indirime gidilecek. Hem benzin hem de motorinin litre fiyatında bu gece 61 kuruş indirim gerçekleşecek.

Brent petrol fiyatlarında inişli çıkışlı seviyeler devam ederken, benzin ve motorin fiyatlarına da bu durum yansıyor. Akaryakıt fiyatları bir indirim bir zam şeklinde seyir gösterirken önceki gece benzin fiyatları tabelada yenilendi. Motorin grubuna da bu gece yarısı zam geldi. Benzine son olarak 1 lira 25 kuruş zam gelirken, motorine ise 83 kuruşluk bir zam yapıldı.

MOTORİNE VE BENZİNE İNDİRİM

Akaryakıt sektörü kaynaklarından alınan bilgiye göre; bu gece benzin ve motorinde indirime gidilecek.

Hem benzin hem de motorinin litre fiyatında bu gece 61 kuruş indirim yapılacak. Sözcü'nin haberine göre; indirimle birlikte benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 21,10 TL’ye, Ankara’da 21,33 TL’ye, İzmir’de 21,26 TL’ye gerileyecek.

Motorinin litre fiyatı da bu geceki indirimle birlikte yaklaşık olarak İstanbul’da 23,42 TL’ye, Ankara’da 23,68 TL’ye, İzmir’de 23,74 TL’ye gerileyecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN