ING Bank bu kampanyayla herkesi kapıya toplayacak! Alışverişinizi yapın banka ödesin, üstelik geri ödemesiz verilecek

ING Bank bu kampanyayla herkesi kapıya toplayacak! Alışverişinizi yapın banka ödesin, üstelik geri ödemesiz verilecek

ING Bank kartlara kampanya yoğun ilgi görüyor. Kredi kartı müşterileri giyim alışverişlerinde anında 80 TL Bonus para kazanıyor. Kısa süre sonra sona erecek ING Bank bonus para kampanyası, üst-baş kıyafeti almayı planlayan kişiler cazip teklif sunuyor. İşte, ING Bank 80 TL Bonus para kampanyası başvuru şartları...

2023 banka kampanyaları peş peşe geliyor. Yeni yılda yeni müşteriler kazanmak isteyen bankalar cazip teklifler sunuyor. ING Bank, kredi kartı sahiplerine kısa süreyle geçerli olmak üzere giyim alışverişlerinde avantajlı teklifini duyurdu.

ing-bank-kredi-karti-kampanyasi.jpg

ING BANK'TAN ANINDA 80 TL BONUS PARA HESABA YATIYOR

ING Bank, giyim mağazalarından kredi kartıyla yapılacak 250 TL ve üzeri alışverişlerde 20 TL bonus para veriyor. Toplamda ise 80 TL'ye kadar para kazanmak mümkün.

Kıyafet alışverişi yapmak isteyen fakat yüksek fiyatlardan muzdarip olan vatandaşlar, ING Bank'ın giyim alışverişlerine verdiği 80 TL bonus kampanyasını memnuniyetle karşıladı.

ing-bank-mobil-uygulama.jpg

ING BANK 80 TL BONUS PARA KAMPANYASI SON GÜN NE ZAMAN?

ING Bank'ın yeni ve eski müşterilerin de yararlanabileceği giyim alışverişlerine 80 TL bonus para kampanyasının 31 Ocak 2023 tarihinde sona ereceğini belirtelim. Cazip kampanya bir hafta bitecek.

Kampanyadan faydalanmak isteyenler ING Bank'ın mobil uygulamasını akıllı telefonlarına indirerek daha detaylı bilgi edinebilir.

ING BANK 80 TL BONUS PARA KAMPANYASI BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN