Akaryakıtta 40 lira şoku! Rekor zam için tarih açıklandı: Bugün herkes benzin istasyonuna koşacak

Akaryakıtta 40 lira şoku! Rekor zam için tarih açıklandı: Bugün herkes benzin istasyonuna koşacak

Son dakika haberi... Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş gelişme! ÖTV ve KDV zamları sonrası 6 TL birden zamlanan benzin ve motorin fiyatları 35 TL'ye kadar dayanmıştı. Artan fiyatları sonrası sürücüler 'Akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı?' sorularını araştırırken gelen son dakika haberi herkesi kahretti. Akaryakıtta 40 lira şoku! Rekor zam için tarih açıklandı. Zammı duyan benzin istasyonlarına koşuyor! O tarihten önce depoları fulleyin...

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma ve dolar kurundaki artış ile birlikte akaryakıt fiyatları değişmeye devam ediyor. En son ÖTV ve KDV artışları ile 6 TL birden zamlanan benzin ve motorin fiyatları vatandaşların gündeminde. Araç sahipleri 'Akaryakıt fiyatlarında zam ya indirim haberi var mı? Benzin ve motorine ne kadar zam geliyor?' sorularını araştırırken gelen son dakika bilgisi herkesi şoke etti. Sürücüler bu zamla kontak kapatacak. Akaryakıtta 40 lira şoku! Rekor zam için tarih açıklandı. O tarihten önce depoları fulleyin! İşte 10 Ağustos 2023 il il güncel akaryakıt fiyatları...

AKARYAKIT FİYATLARINA OKKALI ZAM GELİYOR! REKOR ZAM İÇİN TARİH VERİLDİ

Benzin ve motorin fiyatları petrol fiyatlarındaki dalgalanma ile değişmeye devam ederken gelen son dakika haberi sürücüler kahretti. Alınan bilgiye göre; yurtdışında artan ürün fiyatları nedeniyle motorine bu gece yarısından itibaren 1 lira 81 kuruş zam geliyor. Zammın ardından motorin Ankara'da 38.83 liradan, İstanbul'da 38.34 liradan, İzmir'de 39.02 liradan anadolu şehirlerinde ise rakam 40 lira sınırına dayanacak.

gfgfgf-2023-08-10t085038-506.jpg

10 AĞUSTOS 2023 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 36.08 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 36.49 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 15.90TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 36.13 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 36.55 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 15.98 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı: 36.63 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı: 37.03 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı: 16.15 TL

gfgffg-56.jpg

İZMİR BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı: 36.73 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı: 37.20 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı: 16.25 TL

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; Gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç Rafineri satış fiyatı bulunuyor. Gümrüksüz Rafineri Fiyatı hesaplanırken ise, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük Dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN