Akaryakıtta görülmemiş indirim! 75 liralık indirimi gören akaryakıt istasyonuna koşuyor: Araç sahiplerine ilaç gibi gelecek

Akaryakıtta görülmemiş indirim! 75 liralık indirimi gören akaryakıt istasyonuna koşuyor: Araç sahiplerine ilaç gibi gelecek

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşların gündeminde. Brent petrolün uzun bir sürenin ardından 74 dolara kadar düşmesi akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluşturdu. Vatandaşlar 'Akaryakıtta indirim ya da zam haberi var mı? Benzin ve motorine indirim mi geldi?' sorularını araştırırken beklenen haber geldi. Araç sahipleri bu haberle bayram edecek. Akaryakıtta görülmemiş indirim! İşte 25 Mart 2023 Cumartesi günü güncel benzin ve motorin fiyatları...

Benzin ve motorin fiyatları vatandaşların gündeminde. Petrol fiyatlarında yaşanan düşüşle birlikte gözler akaryakıt fiyatlarına çevrilirken vatandaşlar 'Benzin ve motorinde indirim haberi var mı? Akaryakıt fiyatlarına indirin mi geliyor?' sorularını araştırmaya başladı. Beklenen haber geldi. Araç sahipleri bu haberle bayram edecek! İndirimi gören akaryakıt istasyonuna koşuyor. Bu fırsatı sakın kaçırmayın. Peki 25 Mart 2023 benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar? 1 litre benzin kaç TL? İşte il il güncel akaryakıt fiyatları...

SON DAKİKA: AKARYAKIT FİYATLARINA BÜYÜK İNDİRİM GELDİ!

Petrol fiyatlarında yaşanan düşüş ile birlikte vatandaşlar akaryakıta indirim haberinin gelip gelmeyeceğini merak ederken güzel haber geldi. Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuru araç sahiplerini sevince boğdu. Yapılan duyuruya göre, 16 Şubat - 31 Mart 2023 tarihleri arasında Bankkart'ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira verileceği belirtildi.

fggfggfgf-1.jpg

İNDİRİMİ DUYAN AKARYAKIT İSTASYONLARINA KOŞUYOR

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda, kampanyanın 16 Şubat - 31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli olacağı ve Bankkart Mobil ve bankkart.com.tr'den katılım sağlanması gerektiği belirtildi. Bankkart'ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira verileceği bildirildi.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 75 TL Bankkart Lira kazanabildiği belirtilerek İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılması gerektiği vurgulandı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Ziraat Bankası tarafından müşterilerine özel yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı:


Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir. Bankkart Ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir. Kazanılan Bankkart Liralar 6 Nisan 2023 tarihinde yüklenecektir. Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri ve Bankkart ücretsiz ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade/iptal edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbara'sında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır.

25 MART 2023 CUMARTESİ GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 20.55 TL
  • İstanbul motorin litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 20.50 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 11.75 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı 20.94 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı 20.90 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı 11.37 TL

İZMİR BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı 20.93 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı 20.97 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı 11,04TL

fggfgfgfgf-13.jpg

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; Gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç Rafineri satış fiyatı bulunuyor.

Gümrüksüz Rafineri Fiyatı hesaplanırken ise, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük Dolar kuru takip edilerek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN