Akaryakıtta sürücülerin yüzünü güldürecek hareket! Zam sonrası büyük indirim de geliyor! Sakın depoları doldurmayın, indirimin eli kulağında!

Akaryakıtta sürücülerin yüzünü güldürecek hareket! Zam sonrası büyük indirim de geliyor! Sakın depoları doldurmayın, indirimin eli kulağında!

Akaryakıt fiyatlarına bir zam bir indirim yapılırken sürücülerinde aklı karıştı. Geçtiğimiz hafta üst üste indirim haberi gelirken bu indirimlerin sadece motorin grubuna yapıldığı görülmektedir. Yapılan son açıklama ile motorin fiyatlarına zam yapıldığı belirtildi. Vatandaşlar güncel akaryakıt fiyatlarını merak ediyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları…

Geçtiğimiz hafta akaryakıt fiyatlarına 3 indirim birden gelirken bu hafta yapılan büyük zam herkesi şaşırttı. Motorin grubuna yapılan zamlarla birlikte motorinin litre fiyatı 1 TL 16 kuruş zamlandı. Ancak 6 Aralık 2022 Salı günü motorin fiyatlarına indirim yapılacağı açıklandı. Petrol ve döviz kurlarında görülen dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. Yapılan zam ve indirimler sürücülerin başını döndürdü. Araç sürücüleri güncel akaryakıt fiyatlarına yakından takip ediyor. Yapılan son zamlarla birlikte akaryakıt fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları…

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Geçtiğimiz hafta 3 kez indirim alan motorin 4 Aralık 2022 tarihi itibariyle 1 TL 16 kuruş zamlandı. Yapılan zam pompa fiyatlarına yansırken güncel akaryakıt fiyatları da şu şekildedir:

Motorinin litre fiyatı İstanbul'da 23.61 TL,

Motorinin litre fiyatı Ankara'da 23,75 TL,

Motorinin litre fiyatı İzmir'de 23,82 TL olarak görülmektedir.

Akaryakıt fiyatları 4 aralık

MOTORİNDE SEVİNDİREN AÇIKLAMA

4 Aralık 2022 tarihinde zamlanan motorin fiyatlarına indirim yapılacağı haberi de geldi. 6 Aralık 2022 tarihi itibarıyla motorun fiyatlarını indirim yapılacağı belirtilirken litre fiyatını 69 kuruş indirim yapılacağı vurgulandı.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatlarının nasıl hesaplandı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Bu kapsamda gümrüksüz rafineri fiyatı ÖTV ve EPDK payının eklenmesi ile birlikte KDV’siz rafineri satış fiyatı ortaya çıkmaktadır. Gümrüksüz rafineri fiyatının hesaplanmasında ise Akdeniz İtalyan piyasasında yer alan CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük Dolar kuru etkili olmaktadır. Bu fiyatlandırmalar günlük olarak yakından takip edilmektedir. Bu kapsamda gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde edilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN