Altın alamayan bunu alsın! Dolar arttıkça resmen fırlıyor, Hatice Kolçak altın yerine onu önerdi

Altın alamayan bunu alsın! Dolar arttıkça resmen fırlıyor, Hatice Kolçak altın yerine onu önerdi

Altın fırsatını kaçıranlara önemli tavsiyelerde bulunan ünlü analiz Hatice Kolçak, en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. Dolar yükseldikçe o araç resmen tavan yapıyor. Fırsatı kaçıran çok pişman olacak. İşte Hatice Kolçak'ın o açıklamaları…

Piyasalarda yaşanan gelişmeler yakından takip edilirken yatırım yapmak isteyenler de tavsiyeleri dikkatle inceliyor. Ünlü Ekonomist Hatice Kolçak son dönemde gram altın dolar ve TL kuru hakkında önemli açıklamalarda bulunurken son tavsiyesi ile herkesi şaşırttı. Dolar yükseldikçe resmen fırlıyor ifadelerini dile getiren Kolçak, o yatırım aracını işaret etti. İşte Hatice Kolçak'ın o açıklamaları…

DOLAR YÜKSELDİKÇE ARTIYOR

Piyasalar hakkında açıklamalarda bulunan Kolçak, ons altının her geri çekilmesi ile birlikte gram altının da durumdan etkilendiğini belirtti. Gram altın için alım fırsatı olduğunu dile getiren Kolçak, kademeli alımlar için buraların değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Doların yeniden artmaya başladığını işaret eden Kolçak, “Yabancı yatırımcı yüksek kurdan gelmek istiyor. Doların yükselişi haliyle gram altını güçlü tutmaya devam edecek. Bu hafta da çok fazla volatilite olacak. Dikkatli olunması konusunda uyarıyorum” sözlerini dile getirdi.

altinlar.jpg

YouTube kanalı aracılığıyla yatırım değerlendirmelerini açıklayan Hatice Kolçak, hem altın piyasası hem de finansal konularda görüşlerini aktarmaya devam ediyor. Ons altının geri çekilme durumunun gram altına etkilediğini belirterek açıklamalarına devam eden Kolçak, bir tarafta düşüş olsa dahi gram tarafında alım fırsatı olduğunu söyledi.

UZUN VADEDE KAZANDIRACAK

Açıklamalarına devam eden Hatice Kolçak, gümüş alımlarında uzun vadede kazanç elde edilebileceğini söyledi. Gram gümüş alımları için açıklamalarda bulunan Kolçak şimdilerde 19 TL'den satılan gümüşün uzun vadede alım fırsatı oluşturacağını vurguladı. Etkisinin uzun süreli görüleceğine değinen uzman isim dolar arttıkça olumlu yansımaların da görüleceğinin altını çizdi.

altin-gumus.jpg

HATİCE KOLÇAK KİMDİR?

Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde mezun olan Hatice Kolçak, ardından yüksek lisans yaptı. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir lisansı bulunan Kolçak, vergi ve finans konusunda da uzmanlığı bulunuyor. 2008 yılında Ülke TV, TGRT Haber, Bugün TV gibi ulusal televizyon kanallarında program sunan Hatice Kolçak, Haber7 ve Exclusive Homes dergilerinde de köşe yazarlığı yaptı. 2017-2018'de ise Diriliş Posta gazetesinde köşe yazarı olarak karşımıza çıktı.

CNN Türk, TRT, Habertürk, A haber, 24 TV, TGRT gibi TV kanallarda ekonomi alanında yorumlarını aktaran Kolçak, YouTube kanalı üzerinden yaptığı yayınlar ile Kripto para, dolar ve altın yorumlarını aktarmaya devam ediyor. “Kentsel Dönüşümün Şifreleri” adında birde kitabı bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN