Altın borcu olanlar aman dikkat! Hatice Kolçak üstüne basa basa uyardı: Gram altın bunu bekliyor, o olduğu an uçacak

Altın borcu olanlar aman dikkat! Hatice Kolçak üstüne basa basa uyardı: Gram altın bunu bekliyor, o olduğu an uçacak

Altın fiyatları Nisan ayı ile birlikte yükseliş dönemine girmiş bulunmakta. Gram altın 2.398 liraya kadar tırmanırken çeyrek altın fiyatları ise 3.948 TL'ye kadar dayandı. Vatandaşlar seçimin ardından bir düşüş bekliyordu ancak beklenilen gibi olmadı. Gelen son dakika bilgisi ise yatırımcıları telaşlandırdı. Altın borcu olanlar aman dikkat! Piyasa kahini Hatice Kolçak üstüne basa basa uyardı. Gram altın bunu bekliyor, o olduğu an uçacak. İşte güncel altın fiyat listesi...

Seçimin ardından vatandaşlar güncel altın fiyat listesini araştırmakta. Yıl başından bu yana sürekli olarak artış gösteren altın fiyatları Nisan ayı ile birlikte yeniden güncellendi. Peki altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Altın alınır mı satılır mı? Gram altın ne kadar olacak? Ünlü ekonomist Hatice Kolçak'tan tarihi uyarı geldi. Altın borcu olanlar elinizi çabuk tutun. Gram altın bunu bekliyor, o olduğu an uçacak.

HATİCE KOLÇAK'TAN TARİHİ UYARI: ALTIN BORCU OLANLAR DİKKAT!

Piyasa tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü ekonomist Hatice Kolçak, yeni bir uyarıda bulundu. Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalara dikkat çeken Hatice Kolçak, altın borcu olanlara kötü haberi verdi. "Kurdan bir tık destek gelirse gram altın uçacak" diyen Kolçak, temkinli olunması gerektiğini vurguladı.

yeni-proje-2024-04-07t113232-589.jpg

"GRAM ALTIN BUNU BEKLİYOR, UÇACAK"

Haftanın verilerine göre altın piyasasını değerlendiren Hatice Kolçak, altın fiyatlarının asıl belirleyicisinin yurt dışı verileri olduğuna dikkat çekerek ABD Tarım Dışı İstihdam verilerinin beklentinin üstünde güçlü bir şekilde gerçekleştiğini, ücretlerde geçen aya göre yüksek bir artış oluştuğunu söyledi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Hatice Kolçak, altın fiyatlarındaki yükselişlerin devam edeceğini vurguladı.

yeni-proje-2024-04-07t113306-659.jpg

Gram altının, 2 bin 322 Dolar seviyesine ulaştığını vurgulayan Kolçak, "Kurdan bir tık destek gelse gram uçacak." uyarısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN