Altın Kahini Memiş'ten yeni hedef... Yukarı yönlü hareket başladı! Yeni zirveler yolda, sabreden kazanıyor

Altın Kahini Memiş'ten yeni hedef... Yukarı yönlü hareket başladı! Yeni zirveler yolda, sabreden kazanıyor

Sekiz aydır baskılanmakta olan altın ve gümüş fiyatları ile pariteler zincirlerini kırınca altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'e tavsiye geldi. Memiş, elinde gümüş olanlara uyarılarda bulundu. Gümüş yükselecek mi, gümüşe yatırımı karlı mı? Soruları ise pek çok kişi tarafından merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. Bu soruların cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Gümüş fiyatları hafta boyunca yükselişinin ardından zirveye ulaştı. Şu anda fiyatı 14 Türk Lirası olan gümüş için yatırımcı araştırmasını güçlendirdi.

İslam Memiş ise açıklamalarla yatırımcılara gümüş konusunda tavsiyeler verdi.

GRAM ALTIN 1080 TÜRK LİRASI

Memiş: "Kasım ayında yükselişine başlayan enstrümanlarda yeni zirveler yolda. Daha önce belirttiğim gibi yılın son çeyreği, ilk çeyreği gibi olabilir. Gram altın 1080 lira, ons altın 1800 dolar, gümüşün gramı 13,45 lira, ons gümüş 22,53 dolar seviyelerini gördü. Yetmez ama yükseliş başlangıcı için iyi bir gelişme. 1090 lira, ons altında 1830 dolar, gümüş gramda 13,65 lira, ons gümüşte 23,05 dolar seviyesini direnç seviyesi olarak takip edeceğim."

"SABREDEN KAZANIYOR "

2023 yılının ilk çeyreğinde 100 seviyesinin altında 90-95 aralığında dengelenme süreci devam edecek. Satış için acele etmemek gerek! Aralık ayı altın, gümüş ve paritelerin konuşulduğu bir ay olma özelliği taşıyacak. Varlıklarını koruyan, sabreden kazanıyor.'' İfadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN