Altında deprem bir hafta sonra başlıyor! İslam Memiş'ten gram altın sahiplerine 'tuzak' uyarısı

Altında deprem bir hafta sonra başlıyor! İslam Memiş'ten gram altın sahiplerine 'tuzak' uyarısı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten korkutan uyarı geldi. Yarından sonra başlıyor! Yastık altında altın saklayanlar dikkat. Piyasa kahini İslam Memiş'ten Kasım ayı için kritik uyarı geldi. Vatandaşlar 'Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Altın fiyatlarında son durum ne?' sorularını araştırırken Memiş, 'Sakın bu tuzağa düşmeyin' diyerek uyardı. Altında deprem bir hafta sonra başlıyor! İşte İslam Memiş'in altın uyarısı ve gram altın tahmini...

Yastık altında altın saklayanlar dikkat! Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten korkutan uyarı geldi. Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası gram ve çeyrek altın fiyatlarında rekor üstüne rekor kırılırken vatandaşlar 'Altın fiyatları daha da yükselecek mi? Altın fiyatlarında son durum ne?' sorularını araştırmaya başladı. Piyasa kahini İslam Memiş, beklediği yeni depremi açıkladı. Altında deprem bir hafta sonra başlıyor! Elinde gram altın olanlar bu uyarı sizin için. O tarihte gram altında düşüş başlayacak. Şimdiden hazırlanın! İşte 31 Ekim 2023 güncel altın fiyatları...

İŞTE 31 EKİM 2023 GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gramı bugün bin 811 liradan geri alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise bin 812 lirada bulunuyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

Çeyrek altın 31 Ekim 2023 Salı günü 2 bin 978 liradan geri alınırken, hafta içi satış fiyatı ise 3 bin 19 lirada konumlanmış durumda.

ghhggh-2023-10-31t100244-783.jpg

CUMHURİYET ALTINI KAÇ LİRA?

Yüksek miktarda alım yapanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 12 bin 201 liradan geri alınırken, 12 bin 386 liradan da satışa sunuluyor.

"24 SAAT SONRA BAŞLIYOR, SAKIN BU TUZAĞA DÜŞMEYİN"

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Filistin savaşı ile birlikte rekor seviyelere ulaşan altın fiyatları yatırımcıların gündeminde. Türkiye'de altının nabzını belirleyen ekonomist İslam Memiş, "Bu fiyatlardan altın alınır mı? sorusuna yanıt verdi. 24 saat sonra büyük bir tuzağın başlayacağını söyleyen Memiş, "24 saat sonrası Ekim ayını tamamlıyoruz. Kasım ayı kazanma ayı değil, Kasım ayı batırma ayı olacak. Kenara çekileceksiniz, varlıklarınızı koruyacak ve piyasaları takip edeceksiniz. Bu dönemde altın sahipleri için dünya kadar tuzak olacak, bunlara atlarsanız oltaya gelen sazan gibi çırpınırsınız" dedi.

hgghhg-57.jpg

ALTINDA DEPREM BİR HAFTA SONRA BAŞLIYOR

Altında yükseliş trendinin bitmediğini, yalnızca gelecek haftalarda yaşanacak kar satışları nedenli bir düşüş beklediğini hatırlatan Memiş, yıl sonuna kadar altının 2000 doların üzerine kalıcı olarak yerleşeceğini ve rekor seviyeleri aşacak yeni ataklar deneyeceğini söyledi. Özellikle ons altında 2000 doları beklediğini belirten Memiş, düşüşlerin kalıcı olmayacağını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN