Altında her şey ters yüz oldu! Gram altın biriktirenler dikkat

Altında her şey ters yüz oldu! Gram altın biriktirenler dikkat

Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! İsrail-Filistin savaşı ile birlikte ons altın fiyatları tekrardan 2 bin dolara kadar çıktı. Savaştan önce 1.800 dolar seviyesinde olan ons altın 2 bin doları aştı. Ons altındaki yükseliş ile birlikte gram ve çeyrek altın fiyatları rekora koşarken güncel fiyatlar merak konusu oldu. Elinde gram altın olanlar dikkat! Uzmanlar yıl sonu tahminini güncelledi. O seviyeyi görecek! İşte 19 Kasım 2023 güncel altın fiyatları...

İsrail-Filistin savaşı ile birlikte altın fiyatlarında hareketlilik başladı. ABD'den gelen enflasyon verileri sonrası ons altın 2 bin doların üstüne çıktı. Ons altındaki yükseliş sonrası gram altın 1.826 liraya kadar çıkarken çeyrek altın fiyatı ise 3 bin TL'yi geçti. Vatandaşlar 'Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?' sorusunu araştırırken uzmanlardan kritik uyarı geldi. Altın fiyatlarında yıl sonu tahmini değişti. Rakamı duyan kuyumculara akın ediyor. Elinde gram altın olanlar dikkat!

ALTINDA DEPREME HAZIR OLUN

Altın fiyatları yükselişine devam ederken uzmanlardan korkutan uyarı geldi. Elinde gram altın olanlar dikkat! Yıl sonu tahminleri güncellendi, rakamı duyan kuyumcuya koşuyor.

Uzmanlar, "Ons altının tekrar 1.900 dolar seviyesinin altına sarkma ihtimali zayıf" diyerek bugün ki ekonomik koşulların bunu gösterdiğini belirterek eğer sarkma olursa orta ve uzun vadeli yatırımcılara iyi alım fırsatları sunabileceğini söyledi. Ons altının yılı 2.000 dolar seviyesi üzerinde tamamlaması bekleniyor.

altinda-her-sey-ters-yuz-oldu-gram-altin-biriktirenler-dikkat-1.jpg

ELİNDE GRAM ALTIN OLANLAR DİKKAT! YIL SONUNDA...

Hem doların yükselmesi hem ons altının yükselmesinden dolayı gram altın 1.900-2.000 TL bandında yılı tamamlayabileceğini yastık altında altını olanlar altınını korumaya devam etmesi gerektiğini söyleyen uzman isim "2024 yılında gram altın ilk etapta 2.500 Lira seviyesine sonrasında ise daha da artacağını bekliyorum" dedi.

19 KASIM 2023 GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gramı bugün bin 823 liradan geri alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise bin 824 lirada bulunuyor.

altinda-her-sey-ters-yuz-oldu-gram-altin-biriktirenler-dikkat.jpg

ÇEYREK ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

Çeyrek altın 19 Kasım 2023 Pazar günü 3 bin 25 liradan geri alınırken, hafta sonu satış fiyatı ise 3 bin 72 lirada konumlanmış durumda.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ LİRA?

Yüksek miktarda alım yapanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 12 bin 420 liradan geri alınırken, 12 bin 608 liradan da satışa sunuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN