Amerikan doları tükeniyor! Özgür Demirtaş duyurdu: Parası olan bunu alsın

Amerikan doları tükeniyor! Özgür Demirtaş duyurdu: Parası olan bunu alsın

Merkez Bankası faiz kararını duyurdu. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizini temmuz ayında 2.5 baz puan artırarak yüzde 17.5'e çıkardı. Alınan karar sonrası dolarda yükseliş başlarken dolar tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Amerikan doları tükeniyor! Ünlü ekonomist son dakika olarak duyurdu. Parası olan hemen buna yatırım yapsın. O kripto para değerini ikiye katlayacak!

FATİH YÜKSEL

Dolar kurunda flaş gelişme! Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizini temmuz ayında 2.5 baz puan artırarak yüzde 17.5'e çıkardı. Faiz yükseltme kararının ardından dolarda yükseliş başladı. 27 liraya dayanan dolar dalgalanmaya devam ederken ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan peş peşe açıklamalar geldi. Amerikan doları tükeniyor! Dolar yerine bunu alın. Özgür Demirtaş son dakika olarak duyurdu. O kripto para değerine değer katacak. İşte Özgür Demirtaş'ın dikkat çeken açıklamaları...

dfdfdf-55.jpg

ÜNLÜ EKONOMİST UYARDI: AMERİKAN DOLARI TÜKENİYOR!

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası peş peşe twetler atan Özgür Demirtaş, Amerikan Dolarının uzun vadede rezerv para statüsünü kaybedeceğini söyledi. Peki dolar yerine hangi araca yatırım yapılmalı? Ünlü ekonomist o kripto para birimini işaret etti ve açıkladı.

"O KRİPTO PARA BİRİMİ DEĞERİNE DEĞER KATACAK"

Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Demirtaş, "Amerikan Doları eski gücünde değil. Elbet bir gün Rezerv Para statüsü de zayıflayacak. Ama. Bu haftaya olmayacak. Çok çok Uzun zaman alacak. Ve Rezerv Para statüsünü kaybettiği zaman da yerini Diktatörlerin yönettiği bir ülkenin para birimi almayacak. Gönlümden geçen sahipsiz ve merkezsiz bir para birimi…" uyarısında bulundu.

gfgfgf-2023-07-20t145805-743.jpg

DOLARDA ÇÖKÜŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR

Dünyada en çok satan kitapların başında gelen Zengin Baba Yoksul Baba'nın yazarı Robert Kiyosaki’de dolarda çöküşün başlayacağını ifade etti. Ünlü yatırımcı ABD dolarına darbe vuracak ilk gelişmenin 22 Ağustos’un BRICS toplantısı olacağını söyledi. Bu tarihte, BRICS ittifakının üyeleri Brezilya, Rusya, Hindistan, Çin ve Güney Afrika, yeni bir altın standarttı belirleyecekler. Kiyosaki’ye göre bu gelişme özellikle ABD dolarına büyük zarar verecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN