Bakan Pakdemirli: Çiğ süt destekleme ödemeleri yarın başlıyor

Bakan Pakdemirli: Çiğ süt destekleme ödemeleri yarın başlıyor

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli "Eylül-ekim-kasım dönemi çiğ süt destekleme ödemeleri yarın başlayacak ve 260 bin üreticiye iki grup halinde 255 milyon lira ödenecek" dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli "Eylül-ekim-kasım dönemi çiğ süt destekleme ödemeleri yarın başlayacak ve 260 bin üreticiye iki grup halinde 255 milyon lira ödenecek" dedi.

''Birinci grupta yer alan ve T.C. kimlik numarasının son hanesi 6 ve 8 olan üreticilerimize 25 Ocak Cuma günü saat 18.00'den sonra 113 milyon 787 bin TL ödeyeceğiz'' diyen Pakdemirli ''İkinci grupta yer alan ve T.C. kimlik numarasının son hanesi 0, 2 ve 4 olan çiğ süt üreticilerimize de 1 Şubat Cuma günü 141 milyon 168 bin TL ödeme yapacağız'' diye konuştu. 

Hayvanlara yönelik şiddet yasası hakkında da konuşan Pakdemirli "Hayvanlara yönelik şiddetin suç kapsamına alınmasını, sahipli hayvanlarını sokağa terk edenlere yaptırım getirilmesini hedefliyoruz" açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN