BDDK'dan birçok isme suç duyurusu

BDDK'dan birçok isme suç duyurusu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), kurda yaşanan hareketliliği sosyal medyada manipüle ettiklerini ileri sürdüğü kişilere ilişkin suç duyurusunda bulundu.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan yapılan açıklama şu şekilde;

"Sosyal medya ve yayın organları üzerinden kur hareketlerini manipüle etmeye yönelik paylaşımları dolayısıyla aşağıdaki Twitter hesapları ve kişiler hakkında Kurumumuz, Bankacılık Kanununun 74. maddesi kapsamında suç duyurusunda bulunmuştur."

BDDK'nın suç duyurusunda bulunduğu kişiler şöyle;

Rüşdü Saraçoğlu, Mustafa Sönmez, Okan Aybar, Eren Bolgün, Ali Yıldız, Alican Uludağ, Mehmet Şerif Altun, Ahmet Altay, Mehmet Aslan, Şeref OĞuz, İzzet Özgenç, Selçuk Geçer, Erk Acarer, Emin Çapa, Durmuş Yılmaz, Güldem Atabay ve Burhanettin Bulut ve Twitter hesapları yer aldı.

Sosyal medya ve yayın organları üzerinden kur hareketlerini manipüle etmeye yönelik paylaşımları dolayısıyla aşağıdaki Twitter hesapları ve kişiler hakkında Kurumumuz, Bankacılık Kanununun 74. maddesi kapsamında suç duyurusunda bulunmuştur.

ÇAPA: GÖZDAĞI VERİLMEK İSTENİYOR

Emin Çapa'dan BDDK'nin suç duyurusuyla ilgili açıklama: Bize bir gözdağı verilmek isteniyor. Bizi susturmak istiyorlar. Bu benim halka karşı gerçeği anlatma sorumluluğumu hiçbir şekilde etkilemez" dedi.

ULUDAĞ: PİYANGO BANA DA ÇIKMIŞ

Alican Uludağ da BDDK'nın suç duyurusu hakkında: Piyango bana da çıkmış! Gerekçeyi bilmiyorum ama suç işlemediğim için korkmuyorum. Asıl korkması, hesap vermesi gerekenler; 5-6 liradan Dolar alıp, 10-15, hatta 18'den satıp vurgun yapanlar; Merkez Bankası'nın 128 Milyar Dolarını yağmalayanlardır! Devlette hiçbir kayıt yok olmaz." dedi.

BULUT: BDDK 20 ARALIK TARİHİNİ ARAŞTIRSIN

Burhanettin Bulut da BDDK'nın suç duyurusu hakkında: BDDK hakkımda suç duyurusunda bulunmuş. BDDK önce 20 Aralık’ta yüklü miktarda kim alım, kim satım yaptı onu araştırsın!" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN