Böyle fırsat görülmedi! O banka uygun fiyatlarla arsa yatırım imkanını duyurdu! Marmara'dan Doğu Anadolu'ya tüm yurdu kapsıyor

Böyle fırsat görülmedi! O banka uygun fiyatlarla arsa yatırım imkanını duyurdu! Marmara'dan Doğu Anadolu'ya tüm yurdu kapsıyor

Gayrimenkullerin icradan satımında konutlar kadar arsalar da icra yoluyla satıldığında çok büyük fırsatlar oluşuyor. Bu doğrultuda ülkenin birçok noktasında arsa satışı başlatan Halkbank, Eylül ayında satışa çıkardığı 4 arsanın ihale sürecini başlattı.

İcradan gayrimenkul satışları devam ederken, Halkbank arsa satışı başlattığı duyurdu. Ülkemizin birçok yerinden arsaları satışa sunan Halkbank, Eylül ayında satışa çıkardığı 4 arsanın da ihalesini başlattı.

HALKBANK'TAN 70 BİN TL'DEN BAŞLAYAN ARSA SATIŞI

Halkbank'ın satışa sunduğu arsalar adeta fırsat niteliğinde. Van'da 1 arsayı satışa koyan banka, Çatak'taki arsayı satışa çıkardı. 16.034,81 metrekare genişliğinde olan arsanın ihale başlangıç bedeli 70.000 TL olarak belirlendi.

 halkbank arsa satışı

HALKBANK ŞANLIURFA VE MARDİN ARSA SATIŞI

Bankanın Eylül ayında ihaleye sunduğu arsalar Şanlıurfa Harran ve Mardin Kızıltepe'de de bulunuyor. Şanlıurfa'daki 441,29 metrekarelik arsanın ihale fiyatı 138.000 TL olurken, Mardin'de bulunan 60640 metrekarelik arsanın ihale açılış fiyatı da 594.000 TL olarak belirlendi.

HALKBANK KARADENİZ'DE DE ARSA SATIŞLARINA BAŞLADI

 halkbank arsa satışı

Ülkemizin birçok bölgesinde arsa satışı başlatan banka, Karadeniz'de de uygun fiyatlı arsa imkanı sunuyor. Trabzon Vakfıkebi'de bulunan 3.809,02 metrekarelik arsanın ihale açılış bedeli 634.000 TL olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN