Bu sefer indirim haberi geldi! Araç sahipleri fırsat bu fırsat... Benzin motorin veya LPG indirimini kaçırmayın! İşte yeni yakıt fiyatları 12 Ekim 2022

Bu sefer indirim haberi geldi! Araç sahipleri fırsat bu fırsat... Benzin motorin veya LPG indirimini kaçırmayın! İşte yeni yakıt fiyatları 12 Ekim 2022

Petrol Ofisi sürücüleri sevindirecek yeni kampanyayı açıkladı. Yeni kampanya dahilinde kazanılan puanlar 5 katına çıkacak. Yakıt alımında kullanılabilecek puanlar toplam tutardan indirim olarak yansıyacak. Kampanya 31 Aralık 2022 tarihine kadar geçerli olacak. İşte tüm detaylar…

Petrol Ofisi sürücülerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yeni kampanyası hakkındaki detayları paylaşa Petrol Ofisi kazanılan puanları beşe katlanacağını duyurdu. Kazanılan puanlar bir sonraki yakıt alımında kullanılırken toplam tutardan indirim puan olarak kullanılabilecek. Hepsiburada Premium üyesi olan müşterilerin anlaşmalı olan Petrol Ofisi istasyonlarında 31 Aralık 2022 tarihine kadar katılım sağlayabileceği ifade edildi. Akaryakıt ya da otogaz alımlarında 5 kat Positive Puan kullanılabilmektedir.

PLAKA İLE YAPILMASI ZORUNLU

Hepsiburada Premium üyeleri tarafından kullanılan yeni kampanya detayları merak ediliyor. Petrol Ofisi'nin akaryakıt kampanyasına katılmak isteyen kişiler iOS ya da Android işletim sistemli telefonlarından Hepsiburada uygulamasını kayıt yaptırması gerekir. Hepsiburada tarafından kullanıcılara bir kerelik verilen katılım kodu ile birlikte Petrol Ofisi Mobile kayıt işlemi yapmanız gerekir. Kayıt işlemleri için Positive Card veya Plakası kullanımı zorunludur. Petrol Ofisi tarafından yapılan açıklama şu şekildedir:

“Plaka ile kayıt yapıldıysa ilk yakıt alımında Petrol Ofisi istasyon marketlerinde plaka doğrulama yapılması gerekmektedir. Plaka doğrulandıktan sonra tüm alımlardan otomatik olarak puan kazanılabilir ve kampanyalardan faydalanılabilir.”

Kampanyaya katılım sağlayan vatandaşların puanlarının anında yükleneceğini ve Positive Card altyapısı bulunan anlaşmalı petrol ofisi istasyonlarında 31 Aralık 2022 tarihine kadar kullanılabileceği söylendi. Kampanya dahilinde puanların nakit olarak çevrilmeyeceği bildirilirken Hepsiburada üzerinden kişilere verilen kampanya kodunun kişiye özel olduğu ifade edildi. Hepsiburada tarafından verilen kod tek seferlik kullanılmaktadır.

petrol ofisi hepsi burada kampanyası

HEPSİBURADA KAMPANYA DETAYLARI NELERDİR?

Petrol Ofisi istasyonlarında yapabileceğiniz akaryakıt işlemleri için yapılan kampanya detayları şekildedir:

Hepsiburada ve Petrol Ofisi A.Ş. gerekli gördüğü durumlarda için kampanya koşullarını değiştirebilir veya iptal edebilir.

100 Positive Puan 1 TL değerinde yakıta denk gelmektedir.

Kampanya 21 Eylül 2022 tarihinde başlayarak 31 Aralık 2022 tarihine kadar geçerli olacak.

İndirimli işlemler kampanya dahilinde yer almamaktadır. Bununla birlikte diğer kampanya ve indirim nerede birleştirilemez.

Petrol Ofisi ve Hepsiburada tarafından gerekli görülmesi durumunda kampanyanın durdurulması ya da değiştirilmesi mümkündür.

İSTANBUL 12 EKİM 2022 AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?

İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 20.61 TL

İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası’nda 27.12 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası’nda 10,73 TL

İstanbul Avrupa Yakası’nda bir litre benzin fiyatı: 20.60 TL

İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası’nda 27.10 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası’nda 10,98 TL

12 ekim akaryakıt fiyatı

ANKARA 12 EKİM 2022 AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?

Ankara’da benzin litre fiyatı 20.73 TL

Ankara’da motorin litre fiyatı 27.21 TL

Ankara’da LPG litre fiyatı 11 TL

İZMİR 12 EKİM 2022 AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?

İzmir’de benzin litre fiyatı 20.71 TL

İzmir’de motorin litre fiyatı 27.23 TL

İzmir’de LPG litre fiyatı 10,73 TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN