Bugün ve yarın bankalar açık mı ve kaça kadar çalışıyor? Bankalara 29 Ekim tatili

Bugün ve yarın bankalar açık mı ve kaça kadar çalışıyor? Bankalara 29 Ekim tatili

Türkiye’de faaliyetlerini sürdüren kamu ve özel bankaların 28 Ekim Pazartesi ve 29 Ekim Salı günü açık olup olmadığı ve saat kaça kadar çalıştığı konusu banka müşterilerince merak ediliyor. Özellikle bugün bankaların saat kaça kadar çalıştığı konusu internette araştırılıyor. Tüm bilgiler ise karar.com’da…

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamaya hazırlanan Türkiye’de 28 Ekim ve 29 Ekim’de bankaların çalışma saatleri herkes tarafından sorgulanır. EFT, havale ve ödeme işlemlerini geciktirmek istemeyen vatandaşlar, 28-29 Ekim’de bankaların çalışma saatlerini haberimizden öğrenebilir…

28 VE 29 EKİM’DE BANKALAR AÇIK MI?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmî tatilinin 1,5 gün olması sebebiyle birçok kurum gibi bankalar da 28 Ekim 2019 pazartesi günü yani öğleden itibaren resmî tatil olacak. 29 Ekim’de tam gün kapalı olacak bankalarda EFT ve havale işlemleri 30 Ekim tarihinde hesaplara yansıtılacak.

19-10/28/bankaa.png

BANKALARIN ÇALIŞMA SAATLERİ

Çoğunlukla bankalar sabah saat 09:00’dan itibaren işlemlerine başlarken 17:00-17:30 saatlerinden birinde de kapanıypr. Öğle arasını da 12:30-13:30 arasında yapan bankalar içerisinden bazı özel kurumlar, gişe sayısını düşürerek öğle arasında da müşterilerine hizmet vermeye devam eder.

DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Bankaların 17:00’da kapanması o saatte işlemlerine son vereceği anlamını taşımıyor. Bankalar kapanış saatlerinde yeni müşteri alımını durdurur fakat içeride bulunan müşterilerine hizmet vermeyi sürdürür. Bankaların ATM’leri de 24 saat hizmet veriyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN