Canan Karatay herkesi uyardı! Bu ilaçlar tehlike saçıyor! Beyin sağlığınızı tehlikeye atmayın

Canan Karatay herkesi uyardı! Bu ilaçlar tehlike saçıyor! Beyin sağlığınızı tehlikeye atmayın

Açıklamaları ile sık sık gündemde yer alan İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İnsan sağlığı konusunda dikkat edilmesi gereken noktaların altını çizen Karatay, sağlığa zararlı ilaçlar hakkında vatandaşları uyardı. İşte Canan Karatay'ın açıklamaları…

Yediğimiz ve içtiğimiz ürünler hakkında yaptığı açıklamalar herkesi şaşırtırken ünlü doktor Canan Karatay vatandaşları uyardı. Gece yemek yemek üzerine pek çok açıklaması bulunan Karatay, geceleri yemek yememenin önemli olduğunu belirtti. Şimdi ise sağlık açısından zararlı olan ilaçları kamuoyu ile paylaştı. Antidepresan ilaçlarına karşı vatandaşları uyaran Karatay, ilaçlardaki büyük tehlikeleri anlattı. Saat 7'den sonra bir şey yememek gerektiğini belirten Karatay, vücut hücrelerine doğal ve sağlıklı besinlerin gerekli olduğunu belirterek acıktıkça yemek gerektiğini fazlasının zararlı olduğunu vurguladı.

ANTİDEPRESAN İLAÇLARINDAKİ TEHLİKELER

Yaptığın sağlık açıklamaları ile gündemde yer alan ünlü profesör Canan Karatay, vatandaşlara tavsiyelerini aktarmaya devam ediyor. Sağlıklı beslenmenin uzun bir yaşam için önemli olduğunu dile getiren Karatay, neler yememiz gerektiğini sık sık paylaşıyor. Daha sağlıklı bir yaşam için yapılması gereken uygulamaları paylaşan Karatay, antidepresan ilaçlar hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Antidepresan ilaçlarından boş bir ilaç olduğunu aktaran Karatay, bu ilaçların çok tehlikeli olduğunu belirtti.

Canan Karatay ilaç uyarısı

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof Dr. Canan Karatay antidepresan ilaçların bağımlılık yaptığını ve beyin biyolojisini bozduğunu dile getirdi. Karatay, intihara teşebbüs gibi olayların bu ilaçlar nedeniyle ortaya çıktığını belirtirken cinayet sebeplerinin altında bunların yaptığını söyledi. Bu ilaçların 5 yaşındaki çocuklara bile yazıldığını vurgulayan Karatay, Türkiye'nin ilaç firmaları için cennet olarak görüldüğünü aktardı. Türkiye'de hekim olmadığını aktaran Karatay, doktorların ilaç firmaları tarafından yönetildiğini vurguladı. Canan Karatay, “Türkiye ilaç firmalarının cenneti. Türkiye’de hekimlik yok ilaç firmaları ne derse onu uyguluyorlar. Onu söylediğim için davam var. Bu yüzden 95 tane davam var” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN