CHP'den memur ve emeklilere yardım için kanun teklifi

CHP'den memur ve emeklilere yardım için kanun teklifi

CHP'li Sevda Erdan Kılıç, memurlara, kamuda çalışan sözleşmeli personele ve emeklilere giyecek ile yakacak yardımı yapılması için TBMM'ye kanun teklifi sundu.

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, memurlara, kamuda çalışan sözleşmeli personele ve emeklilere giyecek ile yakacak yardımı yapılması için kanun teklifi verdi.

Kılıç'ın TBMM Başkanlığına sunduğu teklif, Devlet Memurları Kanunu ile Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'da değişiklik yapılmasını öngörüyor.

HER YIL OCAK AYINDA 2 BİN LİRA GİYECEK YARDIMI YAPILSIN

Teklif, memurlara ve sözleşmeli personele her yılın ocak ayında bir kez ödenmek üzere 2 bin lira giyecek ile kasım, aralık, ocak ve şubat aylarında 1000'er lira ısınma ve doğal gaz giderlerini karşılamak üzere yakacak yardımı yapılmasını öngörüyor.

4 AY BİN'ER LİRA ISINMA DESTEĞİ VERİLSİN

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı alanlara kasım, aralık, ocak ve şubat aylarında 1000'er lira ısınma ve doğal gaz giderlerini karşılamak üzere yakacak yardımı yapılması da teklifte yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN