Dev kampanyayı duyan o markete koşuyor: 20 bine yakın üründe yüzde 50'ye varan 'sürekli' indirim

Dev kampanyayı duyan o markete koşuyor: 20 bine yakın üründe yüzde 50'ye varan 'sürekli' indirim

Migros yeni indirim kampanyasını duyurdu. Enflasyonla mücadele kapsamında iktidar partisinin de telkiniyle bazı marketler indirim kampanyaları düzenlemeye başladı. Son olarak Migros, on binlerce üründe 'sürekli' indirim ve binlerce üründe sabit fiyat kampanyasını duyurdu. İşte, Migros indirim kampanyası detayları...

Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un, kısa süre önce, ulusal zincir marketlerin üst yöneticileri ile bir araya gelerek asgari ücrete yapılan zammın ardından etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunmuştu.

Bu buluşmadan sonra Türkiye'nin en büyük marketleri arasında yer alan Şok marketten dev bir adım gelmiş ve 1000 ürünün fiyatını sabitlemişti.

ŞOK'TA 1000 ÜRÜNDE AY BOYUNCA FİYATLAR SABİT KALACAK

Buna göre pirinçten makarnaya, bakliyattan una, çay-kahveden şekere, sıvı yağdan margarine, patatesten soğana bir evin temel ihtiyaçları arasından belirlenen 1000 üründe fiyatlar ocak ayı sonuna kadar sabit kalacak.

Fiyat sabitleme kararı ile ilgili açıklamalarda bulunan ŞOK Marketler CEO'su Uğur Demirel "Küresel dalgalanmaların da etkisiyle hem üreticiler hem perakendeciler hem de tüketiciler açısından, maliyetlerin ve dolayısıyla fiyatların yükseldiği zorlu bir yılı geride kaldı. Biz de ŞOK Marketler olarak ülkemizin ekonomisine ve müşterilerimizin bütçesine katkı vermek üzere Ocak ayı boyunca 1000 üründe fiyatlarımızı sabitleme kararı aldık. Her zaman uyguladığımız düşük fiyat politikamızı bu defa Ocak ayı boyunca sabitleyerek müşterilerimize yönelik hoş bir sürpriz yaptık" demişti.

MİGROS'TAN SÜREKLİ İNDİRİM KARARI

Hem fiyat sabitleme hem de indirim kampanyasına Migros da katıldı. Migros hem fiyatları sabitledi hem de büyük indirim yaptı

Şirket, ocak ayı boyunca en temel ihtiyaç ürünlerini içeren Migros markalı 419 üründe fiyatları sabitlerken, 3 binden fazla markalı üründe sürekli indirim yapacak.

Migros'tan yapılan açıklamaya göre, enflasyonla mücadele kararlılığıyla yüzlerce temel üründe hem fiyatlar sabitlendi hem de indirim kampanyaları başladı.

20 BİNE YAKIN ÜRÜNDE YÜZDE 50'YE VARAN İNDİRİM

Ocak ayı boyunca un, yağ, çay, şeker, bakliyat, deterjan, çocuk bezi gibi en temel ihtiyaç ürünlerini içeren Migros markalı 419 üründe fiyat sabitlemesine giden şirket, aynı zamanda 3 binden fazla markalı üründe ise sürekli indirim yapıyor.

Migros, ayrıca 23 farklı gruptaki tüm ürünleri kapsayacak şekilde 20 bine yakın üründe özel olarak yüzde 25'den yüzde 50'ye varan indirimler sunuyor.

Geçen yıl başlatılan 'Birlikten Berekete Kazanan Türkiye' kampanyasının en büyük destekçilerinden olan Migros, 2023'te kampanya kapsamını çok daha genişletip iyisini ucuza sunarak enflasyonla mücadeleye kararlılıkla devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN