Doğalgaza dev indirim! Rakamı duyanın gözler yerinden çıktı: Fiyatın yüzde 40'ını oluşturuyordu

Doğalgaza dev indirim! Rakamı duyanın gözler yerinden çıktı: Fiyatın yüzde 40'ını oluşturuyordu

Son dakika haberi... Geçtiğimiz aylarda BOTAŞ, doğalgaza indirim yaptığı duyurmuştu. Gelen haber vatandaşları biraz olsa da rahatlatmıştı. Gözler yeni bir indirime çevrilirken beklenen güzel haber geldi. Doğalgaza dev indirim geliyor! Enerji Piyasası Uzmanı Mehmet Doğan güzel haberi verdi. Milyonlarca kişi bu haberle bayram edecek. Rakamı duyan gözlerine inanamıyor. Doğalgaza tam yüzde 40 indirim geliyor! İşte detaylar haberimizde...

Seçimlerin yaklaşması ile birlikte hükümet tarafından yeni adımlar atılmaya devam ediyor. Emekli aylıkları, emekli bayram ikramiyeleri derken bir güzel haberde doğalgazdan geldi. Doğalgaza iki ayda ikinci indirim geldi. Rakamı duyan gözlerine inanamıyor. Tam yüzde 40 indirim uygulanacak! Enerji Piyasası Uzmanı Mehmet Doğan, müjdeli haber verdi. İşte ayrıntılar...

SON DAKİKA: DOĞALGAZA DEV İNDİRİM!

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Enerji Piyasası Uzmanı Mehmet Doğan, doğalgaza dev indirim geldiği duyurdu. Yapılan indirimin sanayi alanında yapılacağını belirten Doğan, şu ifadeleri kullandı:

"Sanayi doğalgaz fiyatlarına yine indirim gelecek. Fiyatın %40'ını oluşturan GRF 11.867 TL/10000 Sm3'ten 9492 TL/1000 m3'e geriledi. Ekimde 26.000 TL/1000 m3 olan fiyat şimdi 9492 TL/1000 M3 Tarifelerde de indirime gidilecektir. Elektrik tavan fiyatında da düşme bekliyorum."

ghghghgh-27.jpg

ÜST ÜSTE İKİNCİ İNDİRİM GELDİ

Öte yandan BOTAŞ, Mart ayı doğalgaz satış fiyat tarifesini açıkladı. 1 Mart'tan itibaren geçerli olmak üzere sanayi kuruluşlarının kullandığı doğalgazın satış fiyatına yüzde 20,95 ile yüzde 26,12 arasında indirim yapıldığını duyurmuştu.

hjhjjh-12.jpg

Elektrik üretiminde kullanılan doğalgazın satış fiyatında ise yüzde 20 indirim yapıldı. Böylece 2022 yılının Ekim ayından bu yana sanayide kullanılan doğalgazın satış fiyatında yüzde 40,53 ile yüzde 54,53 arasında indirim yapılmış oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN