Dolar fiyatlarını arşa çıkaracak tarih belli oldu! Ekonomist Selçuk Geçer elinde dolar olanları son kez uyardı

Dolar fiyatlarını arşa çıkaracak tarih belli oldu! Ekonomist Selçuk Geçer elinde dolar olanları son kez uyardı

Dolar kurundaki hareketlilik tüm hızıyla devam ederken yatırımcılar tarafından çeşitli yorumlar gelmeye başladı. Ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi yükselişe geçeceğine vurgu yaparken doları olanların pusuya yatması gerektiğini belirtti. İşte, doların geleceği noktaya dair tahminler haberimizde

Dolar üzerinde yaptığı tahminler ve yorumlar ile bilinen ekonomist Selçuk Geçer elinde dolar olanlara uyarılarda bulundu. Doların yükseleceğini belirten Geçer, doların zirvede yer alacağını ifade ederek elinde dolar olanların sessizce beklemesi gerektiğini açıkladı. Selçuk Geçer tahminini o tarih üzerinden verdi.

DOLAR O TARİHTE ZİRVEDE OLACAK

Son günlerde dolar endeksinde kayıplar yaşanırken yatırımcılar telaşa girdi. Dolar endeksinin 104 seviyelerine gerilemesiyle yatırımcılar doların geleceği nokta üzerine araştırmalara başladı. Dolar ne zaman yükselecek? sorusuna ise ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 2023 senesinin ilk zamanlarında 25-26 seviyelerinde olacağını belirtti.

DOLARDA SON DURUM

Dolar kuru yatırımcıları ve döviz almak isteyenler tarafından takipler devam ederken geçtiğimiz hafta ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'in faiz oranı ile alakalı yaptığı açıklamalar dolar üzerinde değer kaybına neden oldu. Dolar endeksinin 104 seviyelerine kadar gerilemesinden sonra yükselişe geçmesiyle 105,192'den işlem gördü. Dolar / TL kuru ise güncel olarak 18,72 liradan alınırken 18,78'den satışı gerçekleşir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN